Δελτία Τύπου

Η σειρά Touring της Harley-Davidson είναι η μοτοσυκλέτα(ες) της χρονιάς

«Η σειρά μοτοσικλετών που αλλάζει το παιχνίδι!» - Περιοδικό Rider


29.09.2017

Το παγκοσμίως αναγνωρισμένο περιοδικό μοτοσυκλέτας RIDER MAGAZINE, λύγισε τους δικούς του κανόνες και για πρώτη φορά ανέδειξε μοτοσυκλέτα της χρονιάς 2017, όχι ένα μοντέλο, αλλά μια ολόκληρη σειρά

Με χαρά έχουμε να μοιραστούμε πως η σειρά αυτή, δεν είναι άλλη από τη σειρά Touring, με τον καινούριο κινητήρα Milwaukee-Eight® της Harley-Davidson®.

Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός όπως αναφέρει το άρθρο του περιοδικού. Οι υποψήφιοι για τον πολυπόθητο τίτλο ήταν τα εξής: BMW R nineT Scrambler, Ducati Multistrada 950, Honda Rebel 300/500, Indian Roadmaster Classic, KTM 1290 Super Duke GT, Suzuki V-Strom 650, Triumph Bonneville Bobber και το Yamaha FZ-10. «Συνήθως, η επιλογή μιας μοτοσικλέτας για αυτόν τον τίτλο είναι πολύ δύσκολη απόφαση για την ομάδα μας. Ευτυχώς για φέτος, η Harley-Davidson φρόντισε η διαδικασία αυτή να γίνει εύκολη, για αυτό και η ψήφος που ανέδειξε το νικητή ήταν ομόφωνη» δηλώνουν οι συντελεστές του άρθρου.

Rider moto 2017
«Το κοινό της Harley-Davidson ζητούσε έναν καινούριο κινητήρα με περισσότερη δύναμη, με καλύτερη ψύξη, με λιγότερους κραδασμούς και περισσότερο χώρο για τα πόδια, που να διατηρεί τη θρυλική εμφάνιση, τον ήχο και την αίσθηση της Harley-Davidson. Με τον καινούριο τετραβάλβιδο (ανά κύλινδρο) κινητήραMilwaukee-Eight® η Harley-Davidson®, όχι μόνο ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις αυτές, αλλά τις ξεπέρασε, παραμένοντας πιστή στην υπέροχη εμφάνιση της.»προσθέτει χαρακτηριστικά το άρθρο και κλείνει λέγοντας «η βελτιστοποίηση και ανάπτυξη η οποία το ξεκίνησε το 2009 με καινούριο πλαίσιο για τις μοτοσικλέτες Touring, έχει πλέον ολοκληρωθεί. Το αποτέλεσμα είναι ένα πλήρες πακέτο, που τιμά το παρελθόν, αγκαλιάζει το μέλλον, προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και θέτει σαν κορυφαία προτεραιότητα την άνεση, την ασφάλεια και την απόλαυση του οδηγού και του συνεπιβάτη. Συγχαρητήρια στη σειρά Touring, και τον καινούριο κινητήρα Milwaukee-Eight®, τη μοτοσικλέτα της χρονιάς.»

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας