Δελτία Τύπου

The Greek Odyssey: Η καλύτερη περιπέτεια Adventure Raid

Μια εμπειρία ζωής


28.09.2017

Ετοιμαστείτε για την απόλυτη εκδρομική περιπέτεια στην Ελλάδα! "The Greek Odyssey" η «Ελληνική Οδύσσεια» στην 1η της χρονιά, θα σας ταξιδέψει στην Πελοπόννησο, όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Θα πάμε σε άγνωστα μονοπάτια, θα επισκεφτούμε ιστορικά μνημεία της πατρίδας μας, σε λίμνες, βουνά και δάση, μέσα από φανταστικούς χωματόδρομους και φιδίσιους ασφαλτόδρομους. Μια μικρή γεύση από του ςπλούσιους θησαυρούς της χώρας μας, ένα ταξίδι στην φύση και στην ιστορία.

Greek Odyssey 3

Μετά την καθημερινή μας περιπέτεια πάνω στις μοτοσυκλέτες μας, τα Quad ή ακόμη και τα 4Χ4 αυτοκίνητά μας, και αφού έχουμε «χορτάσει» οδήγηση αλλά και θέαμα, θα απολαμβάνουμε το δείπνο μας με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και μουσική, και την διαμονή μας σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Greek Odyssey 1

Η διαδρομή θα καλύπτει καθημερινά 180-300 χιλιόμετρα, σε ένα συνολικό ταξίδι 1100χιλιομέτρων μέσα από μέρη που δεν τα έχετε φανταστεί / ξαναδεί!

Υπάρχουν δύο τρόποι πλοήγησης για τις διαδρομές: Με Δρομοβιβλίο /Roadbookή με GPS ακολουθώντας τα ίχνη που θα σας δίνουμε.

Θα είμαστε διαρκώς δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε, να σας υποστηρίξουμε, να σας οδηγήσουμε, να γίνουμε η παρέα σας κι ο φίλος σας, να μεταφέρουμε τα πράγματά σας. Με το δορυφορικό σύστημα GPS Tracking System της My-Track θα ξέρουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεστε, ενώ θα υπάρχει οδική βοήθεια σε περίπτωση που χρειαστεί να επέμβει σε τεχνικό πρόβλημα ή λάθος πλοήγησης. Επίσης, ένα πλήρως εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό με οχήματα 4Χ4 θα μας καλύπτει διαρκώς – αν και ελπίζουμε να μην χρειαστεί!

Greek Odyssey 2

Έχοντας ως σύνθημά μας: «Πρώτα η ασφάλεια» θέλουμε να ευχαριστηθείτε την χωμάτινη οδήγηση και πλοήγηση χωρίς το άγχος ενός αγώνα! Μπορείτε να έρθετε μόνοι ή με την παρέα σας, για μια εγγυημένα αξέχαστη εμπειρία.

Η διαδρομή είναι πλήρως βατή για μοτοσυκλέτες με χωμάτινα ελαστικά, Quads και αυτοκίνητα 4Χ4. Η αγωνιστική εμπειρία δεν είναι απαραίτητη, αντιθέτως το event αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία να εξασκηθείτε στην ανάγνωση Road Book για μελλοντική ενασχόληση με αγώνες RallyRaid.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας: www.thegreekodyssey.com και www.hellasraid.com αλλά και στο facebook

Πριν από λίγες ημέρες παραλάβαμε το ολοκαίνουργιο κράνος Pilot Snake, το οποίο εισάγεται στη χώρα μας από την εταιρεία MotoMarket
Τον Φεβρουάριο πουλήθηκαν 276 καινούργιες μοτοσυκλέτες, 9 λιγότερες από τον Ιανουάριο
Τα best seller του Φεβρουαρίου ήταν και πάλι δύο «παπιά», τα οποία ηγούνται των ταξινομήσεων και το πρώτο δίμηνο του 2019
Με περισσότερες ημερομηνίες στην πίστα των Σερρών, νέες ασκήσεις και όπως πάντα την Καλύτερη εκπαιδευτική Ομάδα στο κόσμο!