Δελτία Τύπου

Η ΚΤΜ 1050 Adventure σας κάνει την τιμή

Ο κόσμος των μεγάλων ταξιδιωτικών enduro ποτέ δεν ήταν τόσο προσιτός


30.03.2017

Έχοντας την περιπέτεια καλά γραμμένη στο DNA της, η KTM 1050 Adventure είναι το μικρότερο μέλος της οικογένειας των δικύλινδρων μοτοσυκλετών Adventure της ΚΤΜ

Πιο compact, ελαφρύτερη και με μικρότερη κατανάλωση σε σύγκριση με τις KTM 1190 Adventure, KTM 1190 Adventure R και KTM 1290 Super Adventure, η 1050 Adventure στέκεται υπερήφανα πλάι στις μεγαλύτερες αδερφές της.
Πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα ικανή να σας συνοδεύσει σε κάθε ταξίδι και κάθε περιπέτεια, η οποία μπορεί πλέον να γίνει δική σας με μόλις €11.980,- Διαθέτει σύστημα Traction Control με ρυθμιζόμενη ευαισθησία, ενώ είναι εξοπλισμένη με σύστημα ABS σαν στάνταρ.
Με κορυφαία τεχνολογία, ο κινητήρας της KTM 1050 Adventure διαθέτει απόδοση ανάλογη με εκείνη των μεγαλύτερων μοτοσυκλετών της οικογένειας, η οποία και αγγίζει τους 95 hp (70 kW). Αποτελεί την ιδανική σύντροφο για είσοδο στο μαγικό κόσμο των μοτοσυκλετών ταξιδιωτικού enduro της ΚΤΜ.
Η KTM 1050 Adventure είναι χτισμένη γύρω από ένα ελαφρύ σωληνωτό πλαίσιο με υποδειγματική γεωμετρία και απόλυτα ισορροπημένες αναρτήσεις. Μαζί με τα κορυφαία ελαστικά πρώτης τοποθέτησης Tourance Next της Metzeler, μετατρέπουν κάθε διαδρομή σε απόλαυση, συνδυάζοντας κορυφαίες επιδόσεις με απόλυτη ασφάλεια.

Με 1050 Adventure στην άλλη άκρης της γης

Έχοντας διανύσει περισσότερα από 20.000 χλμ σε τρεις ηπείρους και έξι χώρες επάνω στη δική του KTM 1050 Adventure, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης (motoexplorer.gr) είναι ένας από τους πλέον κατάλληλους να μιλήσει για την εμπειρία του επάνω στη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.
Ξεκινώντας την επαφή του με τη δικύλινδρη μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ εκτός συνόρων στην Αυστραλία, ο γνωστός ταξιδευτής έζησε μία απίστευτη εμπειρία 50 ημερών, οδηγώντας σε κάθε τερέν και ποικιλία συνθηκών. Η εμπειρία του Κωνσταντίνου επάνω στη KTM 1050 Adventure ολοκληρώθηκε με το δεύτερο κατά σειρά ταξίδι του από την Ελλάδα στο Ομάν, μέσω Τουρκίας, Ιράν και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
“Εκείνο που με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα να οδηγώ τη 1050 Adventure είναι το πόσο καλά υποστηρίζει τον διττό χαρακτήρα μίας γνήσιας μοτοσυκλέτας περιπέτειας,” δηλώνει ο Κωνσταντίνος Μητσάκης. “Είναι μία μοτοσυκλέτα που κινείται το ίδιο άνετα εντός και εκτός δρόμου, με κορυφαία αξιοπιστία και απίστευτη οδηγική συμπεριφορά.”
“Η δική μας εμπειρία επάνω στη 1050 Adventure κράτησε συνολικά γύρω στις 70 ημέρες. Μετά και τα δύο ταξίδια μας σε Αυστραλία και Ομάν γράψαμε γύρω στα 24.000χλμ.Ταξιδεύοντας φορτωμένος από τη μία άκρη της Αυστραλίας στην άλλη, η συμπεριφορά της παρέμενε προβλέψιμη και πάντα φιλική. Με καλό ζύγισμα και πολύ καλή προστασία είναι ένας πάρα πολύ καλός σύμμαχος στο ταξίδι στο άγνωστο.”
Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε κι εσείς τη μοτοσυκλέτα των ονείρων σας και να ξεκινήσετε τη δική σας δίτροχη περιπέτεια.

Στις 22 Ιανουαρίου στην Αίγλη Ζαπείου διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το συνέδριο-θεσμός για την εναλλακτική μετακίνηση, «Ecomobility»
Από τα 33.378 ταξινομημένα δίκυκλα το 2018, μόνο οι 4.802 ήταν μοτοσυκλέτες άνω των 125 κ.εκ.
Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα των μοτοσυκλετών Kawasaki και Peugeot, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την ELDON’S ΑΕΒΕ
To Super Cub συνεχίζει την πορεία του στην Ευρώπη με τον ‘αέρα’ ενός παγκόσμιου best-seller. Διατηρεί τις διάσημες επιδόσεις του παραμένοντας προσιτό και με ένα μοναδικό διαχρονικό στυλ