Δελτία Τύπου

24η Συγκέντρωση Κλασσικής Μοτοσυκλέτας: 8-10 Σεπτεμβρίου Δρέπανο

& 18ες Μελωδικές Εξατμίσεις


06.09.2017

Το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου στο Δρέπανο Αργολίδας θα διεξαχθεί η 24η Συγκέντρωση Κλασσικής Μοτοσυκλέτας και για 18η φορά οι Μελωδικές Εξατμίσεις

Αγαπητοί φίλοι θέλουμε να σας ανακοινώσουμε για τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα κατά την διάρκεια του τριημέρου.

Classic Bike Meeting 1


Παρασκευή 8/9

• 22.00 Ρεμπέτικη - ΛΑΪΚΗ βραδιά live με μπάντα μπαρουτοκαπνισμένη με τους Μανώλη Μητσάκο (μπουζούκι-φωνή), Παναγιώτη Τούντα (κιθάρα-φωνή) και το βιρτουόζο του ακορντεόν και μετρ της pistas Σπύρο Κυρίτση.

Σάββατο 9/9

• 17.30 Μοτο Πένταθλο (απαγορεύονται με ποινή αποκλεισμού οι ντόπες στις οποίες θα ανιχνευθούν οι κάτωθι ουσίες: γάλα γαϊδούρας, τριμμένο κέρατο λευκού ρινόκερου, σμάλτο από κυνόδοντα μπαμπουίνου)
• 22.00 Rock συναυλία live Με τους “George and the Dukes” που υπόσχονται να μας χαρίσουν μια αχαλίνωτη βραδιά rock με όλες τις επιτυχίες του... διεθνούς ρεπερτορίου και support τον Demetres Joannou and his friends

Κυριακή 10/9

• 11.00-14.00 Μοτοκαλλιστεία Συμμετέχοντες και κοινό θα αποφασίσoυν ποιές είναι φέτος οι “ωραίες της παρέας” (όχι δεν θα έχουμε καλεσμένες από το Survivor)


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “Μελωδικές εξατμίσεις” Όπου η κάθε διαγωνιζόμενη μοτοσικλέτα θα προσπαθήσει να... “διεγείρει”τα ευαίσθητα ακουστικά τύμπανα της Κριτικής Επιτροπής που αποτελείται από μέλη των τριών λεσχών (δεν υπάρχει περίπτωση χρηματίσμου, αλλά κάποια ποτάκια - κέρασμα, το Σάββατο βράδυ, στa Δ.Σ. των λεσχών, οπωσδήποτε θα διευκόλυναν την κατάσταση. Mη ξεχνάμε άλλωστε πως ζούμε στην Ελλάδα των...αδιάφθορων)

• 14.30-15.30 Απονομές κυπέλλων H ώρα να συστήσουμε στο κοινό, να χειροκροτήσουμε και να βραβεύσουμε τους “θριαμβευτές” της εκδήλωσης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ • Classic Bike • Ducati • Moto Guzzi • Σύγχρονα • Cafe Racer

• ALL BIKERS WELCOME
Χαιρετισμούς η Οργ. Επιτροπή

Υ.Γ.1 Οι φίλοι με κλασικές μοτο, κατασκευής μέχρι και 1949, που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση πριμοδοτούνται με έκπτωση 10 ευρώ επί της συμμετοχής κατά την είσοδό τους στο camping.

Υ.Γ.2 Για να συμμετέχει μία μοτοσικλέτα στους διαγωνισμούς θα πρέπει να μεταβεί στην εκδήλωση ΟΔΙΚΩΣ. Εξαιρέσεις γίνονται μόνο σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Οι κορυφαίες motocross μοτοσυκλέτες της αγοράς μόλις έγιναν πιο προσιτές!
Ένας από τους καλύτερους αναβάτες Extreme Enduro όλων των εποχών θα βρεθεί στην Ελλάδα , ύστερα από πρόσκληση του Enduro Club Θήβας, σε ένα διήμερο γεμάτο ανεπανάληπτες εμπειρίες
  Παρουσιάζεται ο νέος κινητήρας 300 HPE, ο όποιος αποδίδει περισσότερους από 23 ίππους, ο πιο ισχυρός και αποδοτικός κινητήρας στην ιστορία της Vespa
Στις 22 Ιανουαρίου στην Αίγλη Ζαπείου διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το συνέδριο-θεσμός για την εναλλακτική μετακίνηση, «Ecomobility»