Δελτία Τύπου

Η νέα γκάμα Piaggio MP3, με μια ελκυστική πρόταση!

Ανακαλύψτε τώρα την ανανεωμένη γκάμα Piaggio MP3 σύμφωνα με τις προδιαγραφές Euro 4, μαζί με την νέα έκδοση Υourban


03.09.2017

Από 1 εως 30 Σεπτεμβρίου, όλα τα μοντέλα ΜΡ3 προσφέρονται με 4 χρόνια εγγύηση και δυνατότητα συμμετοχής σε εκπαίδευση ασφαλούς οδήγησης

Για όλο το Σεπτέμβριο η Piaggio σας δίνει έναν ακόμα λόγο να αποκτήσετε το δικό σας MP3:μία νέα προωθητική ενέργεια αφιερωμένη στη δημοφιλή γκάμα του τρίτροχου σκούτερ. Με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Mp3 ή Mp3 Yourban, θα επωφελείστε από τη δωρεάν 24μηνη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης. Παράλληλα σας δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχετε σε ημερίδα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης ασφαλούς οδήγησης.

PiaggioMP3 offer 2

Επισκεφτείτε τώρα την ιστοσελίδα www.gr.piaggio.com για να ανακαλύψετε τη νέα γκάμα PiaggioMp3 και να βρείτε το πλησιέστερο σημείο πώλησηςPiaggio.

Το Piaggio MP3, το πρώτο τρίτροχο σκούτερ στον κόσμο,έρχεται να ανταποκριθεί ουσιαστικά στην ανάγκη για εύχρηστα και εξαιρετικά ασφαλή οχήματα, τόσο για μετακινήσεις εντός της πόλης όσο και για μετακινήσεις από τα διαρκώς αναπτυσσόμενα προάστια προς το κέντρο της πόλης. Οι δύο μπροστινοί τροχοί και το μοναδικό κατοχυρωμένο σύστημα ανάρτησης, το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Piaggio πριν από οποιονδήποτε άλλον παγκόσμιο κατασκευαστή, καταφέρνουν να συνδυάσουν την ασφάλεια που παρέχει ένα αυτοκίνητο με την απλότητα χρήσης και την πρακτικότητα ενός σκούτερ, καθώς και την ευχαρίστηση που προκαλεί η δυναμική οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας στις στροφές.

PiaggioMP3 offer 3

Η γκάμα PiaggioMP3 μεγαλώνει και ολοκληρώνεται, με την προσθήκη νέων εκδόσεων που πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές ρύπων Euro 4, όπως τα νέα MP3 300/500 Sport LT και το MP3 300 Yourban LT, η πιο ευέλικτη και εύκολη στον χειρισμό έκδοση του MP3. Όλα τα μοντέλα της νέας γκάμας MP3στις εκδόσεις με κυβισμό κινητήρα 300 και 500 κ.εκ.,χάρη σε μία σειρά ειδικών χαρακτηριστικών, οδηγούνται από κατόχους διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου (κατηγορία Β), εφόσον αυτό έχει εκδοθεί πριν τις 19/1/2013.

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας