Δελτία Τύπου

Η Papoutsas Frames στο Βρετανικό περιοδικό Classic Bike


  14.07.2017

  Η εταιρία Δημήτρης Βας. Παπουτσάς “Papoutsas Frames”, έχει την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να αποτελεί μέρος του τεύχους Ιουλίου του εγκυρότατου Αγγλικού περιοδικού “Classic Bike”

  Μέσα από επτά σελίδες πλούσιου φωτογραφικού υλικού και πραγματικής μοτοσυκλετιστικής ιστορίας, η εταιρία Papoutsas Frames μοιράζεται την ιστορία της με αναγνώστες του περιοδικού σε όλον τον κόσμο. Αναδεικνύοντας τον Ελληνικό μοτοσυκλετισμό καθώς και το πνεύμα της κλασσικής μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα. Η εταιρία Papoutsas Frames, αγκαλιάζει την αναγνώριση του Classic Bike και δεσμεύεται την συνέχιση της ιστορίας μέσα από την ποιοτική δουλειά της και τις αρχές που επί τόσα χρόνια την διέπουν.

  class bike
  Papoutsas Frames
  Δημήτρης Βας Παπουτσας
  Βελβενδού 36α, Άνω Κυψέλη 11364
  210 8655157
  www.papoutsas-frames.com

  Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
  Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
  Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
  Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας