Δελτία Τύπου

Η Husqvarna παρουσιάζει επίσημα τη σειρά enduro 2018

Η Husqvarna motorcycles αποκαλύπτει τη νέα & συναρπαστική σειρά enduro 2018


29.06.2017

Η Husqvarna Motorcycles ανακοινώνει τον ερχομό της πλήρους σειράς μοντέλων enduro 2018. Μια εξελιγμένη νέα σειρά 2-χρονων και 4-χρονων μοτοσυκλετών, η οποία τοποθετεί τη σειρά μοντέλων enduro της ιστορικής μάρκας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, όσον αφορά τη τεχνολογία και την απόδοση

Παρουσιάζοντας την επόμενη γενιά των 2-χρονων μοτοσυκλετών, τις εντελώς νέες, με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου, TE 250i και TE 300i, οι νέες μοτοσυκλέτες enduro της Husqvarna προσφέρουν πρωτοφανή πλεονεκτήματα, όσον αφορά την απόδοση, την οδηγησιμότητα, την κατανάλωση καυσίμου και την ευκολία χρήσης. Η εισαγωγή του ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμου από την Husqvarna Motorcycles, αντιπροσωπεύει ένα νέο τολμηρό βήμα προς το μέλλον της οδήγησης μοτοσυκλετών offroad.

FE 450 MY18 Action 1
Μαζί με τα 2-χρονα μοντέλα με ψεκασμού καυσίμου, η Husqvarna Motorcycles παρουσιάζει μια εξαιρετικά βελτιωμένη σειρά μοντέλων TE και FE για το 2018. Συγκεντρώνοντας πληροφορίες από τη συμμετοχή σε αγώνες υψηλού επιπέδου και σε συνδυασμό με την εκτεταμένη έρευνα, οι μηχανικοί της μάρκας εξασφάλισαν ότι με τα μοντέλα του 2018, TX 125, TE 150 (μόνο για τις ΗΠΑ), FE 250, FE 350, FE 450 και FE 501, διατηρείται η δέσμευση της Husqvarna Motorcycles να προσφέρει μοτοσυκλέτες υψηλής ποιότητας σε όλη την γκάμα enduro.

Husqvarna officially unveil 2018 Enduro Range TE 250i MY18
Νέα εποχή 2-χρονων μοτοσυκλετών
Ενσωματώνοντας τέλεια το πρωτοποριακό πνεύμα της Husqvarna, οι εντελώς νέες μοτοσυκλέτες TE 250i και TE 300i με ψεκασμό καυσίμου, διαθέτουν τεχνολογία κινητήρων που φέρνει την επανάσταση στο πεδίο των 2-χρονων μοτοσυκλετών enduro.
TE 250i/300i - Σύνοψη βασικών στοιχείων ψεκασμού καυσίμου
=>Μπεκ ψεκασμού στις θύρες μεταφοράς → Ιδανική ποσότητα καυσίμου σε όλες τις συνθήκες
=> Αντλία λαδιού και δοχείο λαδιού → Βολικό, δεν απαιτείται δημιουργία μίγματος
=>Σώμα ψεκασμού 39 mm → Ρυθμίζει τη ροή του αέρα, το TPS μεταδίδει τα δεδομένα ροής αέρα
=>Νέο EMS → Σύγχρονη διαχείριση του κινητήρα, χωρίς να χρειάζονται αλλαγές στα μπεκ
=>Επιλογής χαρτογράφησης ως standard → Επιλογή των χαρακτηριστικών ισχύος
=>Ενσωματωμένη στο πλαίσιο η τάπα πλήρωσης λαδιού μίξης→ Εύκολη πλήρωση λαδιού
=> Ημιδιαφανές ρεζερβουάρ καυσίμου → Μεγάλη χωρητικότητα, ενσωματωμένη αντλία καυσίμου
=>Νέο σύστημα εισαγωγής → Προσαρμοσμένο στο σώμα ψεκασμού

FE 450 MY18

Καθορίζοντας το σημείο αναφοράς
Συνδυάζοντας την πιο εξελιγμένη τεχνολογία κινητήρων με μια σειρά από δυναμικές αναβαθμίσεις, όλα τα μοντέλα της Husqvarna Motorcycles, 2-χρονα και 4-χρονα, θέτουν το σημείο αναφοράς, όσον αφορά τον χειρισμό, την ισχύ, το βάρος και την αισθητική.
Όλα τα μοντέλα enduro ΜΥ18 – σύνοψη βασικών στοιχείων
=>Πιρούνι WP Xplor 48 → Νέοι σωλήνες πιρουνιού, ρύθμιση για πρόσθετη ευαισθησία και αντοχή στο τερματικό κάτω σημείο
=>Νέες δαγκάνες φρένων Magura & δίσκοι GSK → Εξαιρετική ευαισθησία και προοδευτικότητα
=>Νέο τιμόνι ProTaper → Κορυφαία λειτουργία και εμφάνιση


Η νέα σειρά enduro MY18 της Husqvarna θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τον Ιούλιο του 2017, σε όλους τους εξουσιοδοτημένους εμπόρους της Husqvarna Motorcycles. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και διαθεσιμότητα, επικοινωνήστε με την ΚΤΜ South East Europe SA.

Το 2019 είναι μια ακόμα σημαντική χρονιά για την Kymco που συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την έρευνα, εξέλιξη και παραγωγή νέων μοντέλων
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη