Δελτία Τύπου

Suzuki: Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος και Έκπτωση 25% σε service και επισκευές

Οδηγήστε με εμπιστοσύνη!


13.12.2018

Και φέτος το Χειμώνα, εμπιστευτείτε την Suzuki & Διατηρήστε τη μοτοσικλέτα σας σε «φόρμα»

Επωφεληθείτε σήμερα από το Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο και διασφαλίστε την ασφάλεια και την κινητικότητα της μοτοσικλέτα σας. Η προσφορά ισχύει για όλους τους κατόχους μοτοσυκλετών Suzuki ανεξαρτήτως μοντέλου.

Στη Suzuki θέλουμε πάντα να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα συντήρησης στις δικές σας ανάγκες και συνθήκες οδήγησης, έχοντας ως στόχο μας τη διασφάλιση της ομαλής και σωστής λειτουργίας της μοτοσυκλέτας σας. Αυτόν τον Χειμώνα σας προσφέρουμε έκπτωση 25% σε service και επισκευές*. Εσείς απλώς επιλέξτε τον χειμερινό προορισμό σας!


Μάθετε περισσότερα για το Επίσημο Δίκτυο Αντιπροσώπων Suzuki, και απολαύστε στο μέγιστο την εμπειρία οδήγησης που προσφέρουν οι μοτοσυκλέτες Suzuki.


*Εξαιρούνται εργασίες για φανοποιεία και αξεσουάρ. Ισχύει για μοτοσυκλέτες με ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας προγενέστερης της 31ης Δεκεμβρίου 2016.

Από τα 33.378 ταξινομημένα δίκυκλα το 2018, μόνο οι 4.802 ήταν μοτοσυκλέτες άνω των 125 κ.εκ.
Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα των μοτοσυκλετών Kawasaki και Peugeot, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την ELDON’S ΑΕΒΕ
To Super Cub συνεχίζει την πορεία του στην Ευρώπη με τον ‘αέρα’ ενός παγκόσμιου best-seller. Διατηρεί τις διάσημες επιδόσεις του παραμένοντας προσιτό και με ένα μοναδικό διαχρονικό στυλ
Η Andeli Mototouring καλωσορίζει και πάλι τον Κωνσταντίνο Μητσάκη τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στις εγκαταστάσεις της, όπου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το οδοιπορικό «Δρόμος Ειρήνης 2018: Αρχαία Ολυμπία-Χιροσίμα»