Δελτία Τύπου

Suzuki: Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος και Έκπτωση 25% σε service και επισκευές

Οδηγήστε με εμπιστοσύνη!


13.12.2018

Και φέτος το Χειμώνα, εμπιστευτείτε την Suzuki & Διατηρήστε τη μοτοσικλέτα σας σε «φόρμα»

Επωφεληθείτε σήμερα από το Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο και διασφαλίστε την ασφάλεια και την κινητικότητα της μοτοσικλέτα σας. Η προσφορά ισχύει για όλους τους κατόχους μοτοσυκλετών Suzuki ανεξαρτήτως μοντέλου.

Στη Suzuki θέλουμε πάντα να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα συντήρησης στις δικές σας ανάγκες και συνθήκες οδήγησης, έχοντας ως στόχο μας τη διασφάλιση της ομαλής και σωστής λειτουργίας της μοτοσυκλέτας σας. Αυτόν τον Χειμώνα σας προσφέρουμε έκπτωση 25% σε service και επισκευές*. Εσείς απλώς επιλέξτε τον χειμερινό προορισμό σας!


Μάθετε περισσότερα για το Επίσημο Δίκτυο Αντιπροσώπων Suzuki, και απολαύστε στο μέγιστο την εμπειρία οδήγησης που προσφέρουν οι μοτοσυκλέτες Suzuki.


*Εξαιρούνται εργασίες για φανοποιεία και αξεσουάρ. Ισχύει για μοτοσυκλέτες με ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας προγενέστερης της 31ης Δεκεμβρίου 2016.

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας