Δελτία Τύπου

KTM Off Road Days 2018: Η αυλαία πέφτει στην Πεντέλη

Άλλος ένας κύκλος test ride κλείνει


23.10.2018

Οι συμμετοχές έκλεισαν και όλα είναι έτοιμα για να πέσει η αυλαία των φετινών OFF ROAD DAYS!

Απομένουν λίγα 24ωρα για την ολοκήρωση των OFFROAD DAYS που θα γίνει στα περίχωρα της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πίστα MX του Αγ. Παντελεήμονα Πεντέλης. Με τις συμμετοχές να έχουν πλέον κλείσει, μεγάλο πλήθος αναβατών από την Αττική θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσει τα νέα μοντέλα Enduro και Motocross του 2019 σε πραγματικές συνθήκες offroad.

Η ομάδα της KTM S.E.E. θα χαρεί να υποδεχτεί τους λάτρεις της χωμάτινης μοτοσυκλέτας το ερχόμενο Σάββατο 27 Οκτωβρίου στην Πεντέλη. Με τη διαθέσιμη γκάμα μοντέλων προς δοκιμή να περιλαμβάνει το κορυφαίο δίχρονο 300 EXC TPI αλλά και το εμπορικό τετράχρονο 350 EXC-F. Το κερασάκι στη τούρτα θα είναι τα ανανεωμένα motocross και συγκεκριμένα τόσο το 250 SX-F όσο και το 450 SX-Fπου θα κλέψουν τη παράσταση.

228202 KTM 250 SX F MY 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ OFFROAD DAYS 2018 ΑΤΤΙΚΗΣ
Ημέρα Οδήγησης: Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018
Τόπος Διεξαγωγής: Πίστα MX Αγ. Παντελεήμονας Πεντέλης
--------------------------------------------------
10:00 π.μ. - 14:00 μ.μ. Οδήγηση Α’ σκέλος
14:00 μ.μ. – 15:00 μ.μ. Διάλειμμα
15:00 μ.μ. – 17:00 μ.μ. Οδήγηση Β’ σκέλος
17:30 μ.μ. Λήξη προγράμματος
--------------------------------------------------

Βρείτε την τοποθεσία διεξαγωγής των OFFROAD DAYS της Πεντέλης στον παρακάτω σύνδεσμο Google Maps: www.google.gr/maps/place/Πίστα+Motocross/

Η ομάδα της ΚΤΜ S.E.E. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους ήδη συμπλήρωσαν την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής και θα βρεθούν το ερχόμενο Σάββατο στην Πεντέλη.

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας