Δελτία Τύπου

Orange Days 2017: Κλείσιμο με δύο δυνατές εκδηλώσεις στην Αθήνα

Ραντεβού το 2018


07.06.2017

Έχοντας υποδεχτεί αρκετά περισσότερους από 700 μοτοσυκλετιστές σε όλη την Ελλάδα, τα ORANGE DAYS κλείνουν το μοναδικό τους ταξίδι για φέτος με ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο οδήγηση στο Fanmotorcycles στην Ηλιούπολη και κατόπιν στο EMC Οικονόμου στο Περιστέρι

Γράφοντας χιλιάδες χιλιόμετρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα στους τελευταίους δύο μήνες, τα ORANGE DAYS επέστρεψαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα για να κλείσουν τη φετινή τους πορεία με ακόμη δύο επιτυχημένες διοργανώσεις.

ORANGE DAYS 2017

Η αρχή δόθηκε το Σάββατο 3 του Μάη, με το έμπειρο προσωπικό του κεντρικού καταστήματος Fanmotorcycles στην Ηρώων Πολυτεχείου 8 στην Ηλιούπολη να υποδέχεται δεκάδες μοτοσυκλετιστές για να τους χαρίσει την εμπειρία οδήγηση των τελευταίων μοντέλων KTM, Husqvarna και Bajaj.

Δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα μεγαλύτερα μοντέλα SUPER ADVENTURE και SUPER DUKE, οι συμμετέχοντες στα ORANGE DAYS στο Fanmotorcycles εκμεταλλεύτηκαν τις καλές καιρικές συνθήκες γράφοντας αρκετά χιλιόμετρα στους δρόμους των νοτίων προαστίων της Αθήνας.

“Είχα μαρκάρει την ημερομηνία και περίμενα με ανυπομονησία τα φετινά ORANGE DAYS,” παραδέχτηκε ο Γιώργος, ένας εκ των συμμετεχόντων στην εκδήλωση της Ηλιούπολης. “Αγόρασα την πρώτη μου μοτοσυκλέτα ΚΤΜ εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια και πλέον είναι ώρα να την αλλάξω. Ανυπομονούσα να οδηγήσω τη νέα 1090 ADVENTURE, καθώς νομίζω είναι ιδανική για ταξίδι αλλά και για πόλη. Οδήγησα παράλληλα και την 1290 SUPER ADVENTURE S αλλά νομίζω η μικρότερη μοτοσυκλέτα είναι πιο κοντά στις ανάγκες μου.”

ORANGE DAYS 2017 EMC 2

Χωρίς διακοπή, το καραβάνι μοτοσυκλετών των ORANGE DAYS στήθηκε την αμέσως επόμενη μέρα στη λεωφόρο Θηβών 27 στο Περιστέρι, με τους ανθρώπους του καταστήματος το EMC Οικονόμου να υποδέχονται τους τελευταίους για φέτος αναβάτες της διοργάνωσης.

Σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε στις 8 Απριλίου από την μακρινή Ρόδο, τα φετινά ORANGE DAYS βρέθηκαν σχεδόν σε κάθε γωνιά της χώρας από την Κέρκυρα έως της Αλεξανδρούπολη και από τις Σέρρες έως την Καλαμάτα. Με κάτι λιγότερο από 800 μοτοσυκλετιστές να τα τιμούν με την συμμετοχή τους, η φετινή διοργάνωση κλείνει με θετικό πρόσημο και βλέψεις επανέλθει ακόμη καλύτερη και με ακόμη περισσότερες τοποθεσίες το 2018.

Στην σελίδα της ΚΤΜ South East Europe στο Facebook μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό αλλά και video από τις δύο τελευταίες στάσεις των φετινών ORANGE DAYS.

Φωτό: Θ. Ερμήλιος, Α. Γκλαβάς

Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας
Πριν από λίγες ημέρες παραλάβαμε το ολοκαίνουργιο κράνος Pilot Snake, το οποίο εισάγεται στη χώρα μας από την εταιρεία MotoMarket
Τον Φεβρουάριο πουλήθηκαν 276 καινούργιες μοτοσυκλέτες, 9 λιγότερες από τον Ιανουάριο
Τα best seller του Φεβρουαρίου ήταν και πάλι δύο «παπιά», τα οποία ηγούνται των ταξινομήσεων και το πρώτο δίμηνο του 2019