Δελτία Τύπου

Orange Days 12η στάση Πάτρα

Γράφωντας χιλιόμετρα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα


02.06.2017

Με την 12η φετινή στάση της φετινής διοργάνωσης να λαμβάνει χώρα στα κεντρικά της KTM Σαρέλλας Δημήτρης στην Πάτρα, δεκάδες λάτρεις της μοτοσυκλέτας από την Πελοπόννησο βρέθηκαν στη Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 117 για να δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες των ORANGE DAYS την Τετάρτη 31 Μάϊου

Με σύμμαχο ένα γεμάτο ήλιο και ευχάριστες θερμοκρασίες, οι μοτοσυκλετιστές της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής έγραψαν δεκάδες χιλιόμετρα γεμίζοντας εντυπώσεις και εμπειρίες. Από την οικογένεια των μεγαλύτερων σε κυβισμό 1290 SUPER ADVENTURE και SUPER DUKE, έως τα μικρότερα 390 DUKE και RC 390, όλες οι μοτοσυκλέτες του ‘πορτοκαλί’ στόλου δοκιμάστηκαν από τους συμμετέχοντες στα ORANGE DAYS της Πάτρας.

Σε μία εκδήλωση η οποία απέσπασε ιδιαιτέρως θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες, το εξειδικευμένο προσωπικό της ΚΤΜ Σαρέλλας μαζί με τους εκπροσώπους των ORANGE DAYS μοιράστηκαν γνώμες και μετέφεραν πληροφορία σχετικά με την εξέλιξη και τις βελτιώσεις των πιο πρόσφατων μοντέλων KTM, Husqvarna και Bajaj.

ORANGE DAYS 2017 PATRA 1

Έχοντας φέτος ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας από τη Ρόδο έως την Αλεξανδρούπολη και από την Κέρκυρα έως και την Καλαμάτα, τα ORANGE DAYS επιστρέφουν στην Αθήνα για να κλείσουν την φετινή τους διαδρομή με δύο ακόμη στάσεις σε διαφορετικά σημεία της πρωτεύουσας.

Με την επόμενη προγραμματισμένη στάση να γίνεται το Σάββατο 3 Ιουνίου στα κεντρικά της Fanmotorcycles στην Ηλιούπολη [τηλ: 210/9955451], το μοναδικό αυτό ταξίδι για φέτος κλείνει την Κυριακή 4 Ιουνίου στο κατάστημα EMC Οικονόμου στο Περιστέρι [τηλ: 210/5910568].

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της ΚΤΜ South East Europe στο Facebook για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις δύο τελευταίες τοποθεσίες των ORANGE DAYS 2017.

[Σημ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα ORANGE DAYS είναι η επίδειξη ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης μοτοσυκλέτας σε ισχύ, προηγούμενη μοτοσυκλετιστική εμπειρία όπως αυτή καθορίζεται από τον διοργανωτή, καθώς και η προσκόμιση κατάλληλου μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού - κράνος, jacket, γάντια, παντελόνι, μπότες ή μποτάκια.]

Φωτό: Δ. Σαρέλλας, media.ktm.com

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας