Δελτία Τύπου

Το Νέο ContiRoadAttack 3 είναι νικητής σε συγκριτικό τεστ

Κορυφαία βαθμολογία σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες


02.06.2017

Πολύ σύντομα μετά την επίσημη παρουσίαση του τον Μάρτιο, το νέο ελαστικό της Continental, ContiRoadAttack 3 καταγράφει την πρώτη του νίκη σε συγκριτικό τέστ

Το Γερμανικό περιοδικό ειδικού τύπου MOTORRAD στο τεύχος 12/2017, δοκίμασε 6 ζεύγη sport touring ελαστικά σε διαστάσεις 120/70ZR17 (μπροστά) και 180/55ZR17 (πίσω). Τα αποτελέσματα του συγκριτικού τεστ οδήγησαν το νέο ελαστικό από το Korbach στην 1η θέση.

Βασικά κριτήρια αξιολόγησης ήταν το κράτημα, η συμπεριφορά του οδηγώντας στα όρια, καθώς και σε βρεγμένο οδόστρωμα, η πρόσφυση κατά την επιτάχυνση και υπό κλίση, η ακρίβεια στο τιμόνι, η σταθερότητα στις καμπές και στην ευθεία, και στο τέλος της ημέρας το ContiRoadAttack ανακηρύχθηκε νικητής.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί επαίνεσαν το sport χαρακτήρα του ελαστικού για τις εκπληκτικές επιδόσεις του όλα αυτά τα χρόνια. Η Continental κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του ελαστικού για ακόμη μία φορά, και ειδικά σε συνθήκες βρεγμένου οδοστρώματος.

Το νέο ελαστικό θα συνεχίσει επάξια να ξεχωρίζει και να θυμίζει τις επιτυχίες που έχουν καταγραφεί στο παρελθόν στα διάφορα συγκριτικά τεστ της Continental. Οι οδηγοί επισήμαναν με ιδιαίτερη μνεία τις καινοτόμες τεχνολογίες της Continental που ενσωματώνονται στο νέο ελαστικό , όπως MultiGrip, TractionSkin, ZeroDegree, RainGrip και EasyHandling.

Τα συστατικά που συνθέτουν το ContiRoadAttack 3 εντυπωσίασαν τους οδηγούς οι οποίοι σχολίασαν:
"Η Conti ανέκαθεν κατασκεύαζε σπόρ ελαστικά για χρήση σε επαρχιακούς δρόμους και χωματόδρομους και της έχει απονεμηθεί στο παρελθόν ο τίτλος «Country roads». Το νέο Road Attack 3 δεν αποτελεί εξαίρεση’’.
Ταυτόχρονα, οι σχεδιαστές ανάπτυξης έχουν βελτιστοποιήσει την συμπεριφορά του ελαστικού σε βρεγμένες συνθήκες και είναι σε θέση όχι μόνο να γιορτάσουν την 1η τους θέση ως βασιλιάς των «Country roads» αλλά και να έχουν ήδη στο τσεπάκι τους την νίκη στο συγκριτικό τέστ του 2017.

Δείτε εδώ την συγκριτική δοκιμή του περιοδικού Motorrad

Ένας από τους καλύτερους αναβάτες Extreme Enduro όλων των εποχών θα βρεθεί στην Ελλάδα , ύστερα από πρόσκληση του Enduro Club Θήβας, σε ένα διήμερο γεμάτο ανεπανάληπτες εμπειρίες
  Παρουσιάζεται ο νέος κινητήρας 300 HPE, ο όποιος αποδίδει περισσότερους από 23 ίππους, ο πιο ισχυρός και αποδοτικός κινητήρας στην ιστορία της Vespa
Στις 22 Ιανουαρίου στην Αίγλη Ζαπείου διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το συνέδριο-θεσμός για την εναλλακτική μετακίνηση, «Ecomobility»
Από τα 33.378 ταξινομημένα δίκυκλα το 2018, μόνο οι 4.802 ήταν μοτοσυκλέτες άνω των 125 κ.εκ.