Δελτία Τύπου

KTM Adventure Rally: Ζήσε την περιπέτεια

Ήρθε για να διαδώσει το αληθινό πνεύμα της περιπέτειας


01.06.2017

Η KTM βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρώτο Ευρωπαϊκό ADVENTURE RALLY, ένα RALLY που βασίζεται στην συνδυασμένη γνώση πολλών επιτυχημένων ADVENTURE RALLIES της KTM σε όλο τον κόσμο

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στο αληθινό πνεύμα των ADVENTURE: οδήγηση με αναβάτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την κατάκτηση συναρπαστικών τερέν, σε επικούς χωματόδρομους και σε ανεξερεύνητα δάση.

163274 Review 13th ADVENTURE RIDER RALLY USA 2016

Κάθε πρωί, από τις 6 έως 8 Ιουλίου 2017, τρεις νέες διαδρομές θα ταξιδεύουν 150 λάτρεις της περιπέτειας βαθιά μέσα στην υπέροχη περιοχή Bardonecchia της Ιταλίας, και όχι μόνο. Αυτές οι διαδρομές καλύπτουν 3 επίπεδα δυσκολίας: 100% ασφάλτινη διαδρομή, 100% offroad και επιλογή διαδρομής 50/50. Η κάθε διαδρομή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι αναβάτες να διηγούνται ιστορίες περιπέτειας και αδρεναλίνης, γύρω από την φωτιά στη βάση της κατασκήνωσης, όπου θα δειπνήσουν με δεκάδες νέους φίλους μερικοί από τους οποίους είναι διάσημοι πρεσβευτές της KTM.

Το κόστος των €299.00 περιλαμβάνει τρεις ημέρες οδηγικής περιπέτειας, όλα τα αρχεία GPS, τρία γεύματα, πλοηγούς/προπομπούς, υποστήριξη ελαστικών, τεχνική και ιατρική βοήθεια, επαγγελματική φωτογράφιση, όχημα υποστήριξης, εφεδρικό όχημα, τσάντα δώρου KTM και ομάδα αναβατών που ακολουθεί τα γκρουπ (σκούπα).

163801 Preview ADVENTURE RALLYE AUSTRALIA 2017

Λεπτομέρειες του Rally
Η διοργάνωση είναι ανοιχτή για όλους τους αναβάτες με τα παρακάτω μοντέλα ADVENTURE KTM: 640, 690, 950, 990, 1050, 1090, 1190 & 1290. Το RALLY έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων, από αρχάριους μέχρι έμπειρους επαγγελματίες. Η διαδρομή είναι σχεδιασμένη ειδικά για τα μοντέλα ADVENTURE της KTM και θα περιλαμβάνει μια μίξη κλειστών ασφάλτινων διαδρομών με αρκετές στροφές, χωματόδρομους και δασικά μονοπάτια, σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό σκηνικό.

Ελάχιστα Απαιτούμενα
Μοτοσυκλέτα KTM ADVENTURE (με πινακίδα)
Μικτή ασφάλεια μοτοσυκλέτας
Δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας όλων των κατηγοριών
Ελάχιστη αυτονομία καυσίμων 250 km
Οι εγγραφές έχουν ανοίξει: www.ktm-adventure-rally.com

Ένας από τους καλύτερους αναβάτες Extreme Enduro όλων των εποχών θα βρεθεί στην Ελλάδα , ύστερα από πρόσκληση του Enduro Club Θήβας, σε ένα διήμερο γεμάτο ανεπανάληπτες εμπειρίες
  Παρουσιάζεται ο νέος κινητήρας 300 HPE, ο όποιος αποδίδει περισσότερους από 23 ίππους, ο πιο ισχυρός και αποδοτικός κινητήρας στην ιστορία της Vespa
Στις 22 Ιανουαρίου στην Αίγλη Ζαπείου διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το συνέδριο-θεσμός για την εναλλακτική μετακίνηση, «Ecomobility»
Από τα 33.378 ταξινομημένα δίκυκλα το 2018, μόνο οι 4.802 ήταν μοτοσυκλέτες άνω των 125 κ.εκ.