Δελτία Τύπου

Ανάκληση μοτοσυκλετών Husqvarna TR650 Strada & TR650 Terra

H Husqvarna Motorcycles σεβόμενη τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών της και ακολουθώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, ανακοινώνει ανάκληση μοτοσυκλετών TR650 Terra και TR650 Strada, που αφορά αλλαγή χαρτογράφησης της μονάδας διαχείρισης του κινητήρα (ECU) Με βάση έρευνες αγοράς, σε μεμονωμένα οχήματα των μοντέλων TR 650 Terra και TR 650 Strada έχει διαπιστωθεί περιστασιακά απότομο σβήσιμο του κινητήρα


31.05.2017

 

H Husqvarna Motorcycles σεβόμενη τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών της και ακολουθώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, ανακοινώνει ανάκληση μοτοσυκλετών TR650 Terra και TR650 Strada, που αφορά αλλαγή χαρτογράφησης της μονάδας διαχείρισης του κινητήρα (ECU)

Με βάση έρευνες αγοράς, σε μεμονωμένα οχήματα των μοντέλων TR 650 Terra και TR 650 Strada έχει διαπιστωθεί περιστασιακά απότομο σβήσιμο του κινητήρα. Υπό προϋποθέσεις, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες οδηγικές καταστάσεις. Για να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας πλήρη ασφάλεια σε κάθε κατάσταση οδήγησης, θεωρούμε απολύτως απαραίτητο να ενημερώσουμε το λογισμικό της μονάδας ECU.

Λόγω του ότι αυτά τα μοντέλα εξελίχθηκαν πριν την ανάληψη της Husqvarna από την KTM, η μονάδα ECU μπορεί να προγραμματιστεί πλήρως μόνο από τον προμηθευτή μας, την Magneti Marelli. Για το λόγο αυτό, οι μονάδες ECU όλων των οχημάτων πρέπει να αποσταλούν απευθείας στην Magneti Marelli στην Ιταλία. Τη διαδικασία αυτή την αναλαμβάνουν τα σημεία εξυπηρέτησης Husqvarna.

Οι κάτοχοι των μοτοσυκλετών, θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή και τους ζητείται να επικοινωνήσουν άμεσα με έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο Husqvarna, για να κλείσουν ένα ραντεβού και να ενημερωθούν για τη σχετική επισκευή.

Η Husqvarna ζητά συγγνώμη για την κατάσταση αυτή και ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες των μοτοσυκλετών της για την κατανόησή τους ως προς την αναγκαιότητα αυτής της διαδικασίας, που ως στόχο έχει τη δική τους ασφάλεια.

Για οποιαδήποτε ερώτηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HusqvarnaMotorcycles ή στο τηλέφωνο 210 55 40 640 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας
Πριν από λίγες ημέρες παραλάβαμε το ολοκαίνουργιο κράνος Pilot Snake, το οποίο εισάγεται στη χώρα μας από την εταιρεία MotoMarket
Τον Φεβρουάριο πουλήθηκαν 276 καινούργιες μοτοσυκλέτες, 9 λιγότερες από τον Ιανουάριο
Τα best seller του Φεβρουαρίου ήταν και πάλι δύο «παπιά», τα οποία ηγούνται των ταξινομήσεων και το πρώτο δίμηνο του 2019