Δελτία Τύπου

Orange Days 10η στάση Λαμία

Ιδανικές συνθήκες για test ride


22.05.2017

Κλείνοντας αισίως την 10η φετινή τους στάση σε μια υπέροχη μέρα στην Λαμία, τα ORANGE DAYS 2017 ξεπερνούν πια σε σύνολο τους 600 συμμετέχοντες

Με το εξειδικευμένο και φιλόξενο προσωπικό της Καρέλλης Ε.Π.Ε σε ρόλο οικοδεσπότη, η 10η κατά σειρά στάση των φετινών ORANGE DAYS έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο 20 Μαΐου. Σε πλήρη παράταξη στο 2ο χλμ Ε.Ο Λαμίας – Αθηνών ο στόλος μοτοσυκλετών των ORANGE DAYS δοκιμάστηκε από δεκάδες συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια μίας ηλιόλουστης ημέρας.

Από τη Ρόδο έως την Αλεξανδρούπολη, κι από την Κέρκυρα έως την Αθήνα τα φετινά ORANGE DAYS έχουν γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα στο μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής επικράτειας.

Με την πιο πρόσφατη στάση τους στη Λαμία να είναι η 10η κατά σειρά φετινή διοργάνωση, ο στόλος μοτοσυκλετών των ORANGE DAYS κατευθύνεται πλέον προς τα νότια της Πελοποννήσου.

ORANGE DAYS 2017 LAMIA 3

Συνεχίζοντας το φετινό ταξίδι τους, τα ORANGE DAYS κάνουν διήμερη στάση την ερχόμενη Τετάρτη αλλά και Πέμπτη 24 και 25 Μάϊου στα κεντρικά της Alfa Marine & Motor στην Καλαμάτα. Για να κλείσετε το test ride της αγαπημένης σας μοτοσυκλέτας καλέστε στο 27210/82035.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της ΚΤΜ South East Europe στο Facebook για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις επόμενες τοποθεσίες των ORANGE DAYS 2017.

[Σημ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα ORANGE DAYS είναι η επίδειξη ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης μοτοσυκλέτας σε ισχύ, προηγούμενη μοτοσυκλετιστική εμπειρία όπως αυτή καθορίζεται από τον διοργανωτή, καθώς και η προσκόμιση κατάλληλου μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού - κράνος, jacket, γάντια, παντελόνι, μπότες ή μποτάκια.]

Φωτό: Αρχείο

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας