Δελτία Τύπου

Orange Days 9η στάση Τρίκαλα

Τα βλέμματα στα "μεγάλα"


20.05.2017

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς την ένατη στάση τους στα Τρίκαλα, τα ORANGE DAYS 2017 βλέπουν τους μοτοσυκλετιστές της Θεσσαλίας να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στις μεγάλες μοτοσυκλέτες του "πορτοκαλί" στόλου!

Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το ανανεωμένο κατάστημα της Σιώκης ΑΕ στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Ζάππα, 35 μοτοσυκλετιστές από την Θεσσαλία και όλη την ευρύτερη περιφέρεια έζησαν την εμπειρία των ORANGE DAYS την Τετάρτη 18 Μάϊου.

Με ολόκληρο τον στόλο των ORANGE DAYS να είναι για άλλη μια φορά διαθέσιμος προς δοκιμή, οι μοτοσυκλετιστές της Θεσσαλίας έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στις μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού των οικογενειών SUPER ADVENTURE και SUPER DUKE.

ORANGE DAYS 2017 TRIKALA 3

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ένας εκ των συμμετεχόντων στα ORANGE DAYS των Τρικάλων: “Οδηγώ μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού εδώ και 12 χρόνια και μου αρέσουν τα ταξίδια και οι μακρινές βόλτες. Σήμερα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω πρώτα την 1290 SUPER ADVENTURE S και αμέσως μετά την 1290 SUPER ADVENTURE Τ. Σύμφωνα με τις δικές μου προτιμήσεις και ανάγκες μπορώ να πω ότι η έκδοση Τ μου ταιριάζει περισσότερο. Είχα οδηγήσει το ίδιο μοντέλο και πέρυσι και ανυπομονούσα να δω την συμπεριφορά της νέας έκδοσης.

ORANGE DAYS 2017 TRIKALA

Συνεχίζοντας αδιάκοπα το ταξίδι τους στην Ελλάδα, τα φετινά ORANGE DAYS ολοκλήρωσαν έτσι την ένατη κατά σειρά στάση τους σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Με περισσότερους από 500 μοτοσυκλετιστές να έχουν ήδη δοκιμάσεις τα πιο πρόσφατα μοντέλα των εταιρειών KTM, Husqvarna και Bajaj, συνεχίζουμε ακάθεκτοι για τους επόμενους προορισμούς μας.

Μετά το πέρασμα από τα Τρίκαλα, τα ORANGE DAYS σταματούν το Σάββατο 20 Μάϊου στη Λαμία. Η δέκατη στάση τους για το 2017 θα γίνει στο 2ο χλμ Ν,Ε.Ο Λαμίας – Αθηνών, στις εγκαταστάσεις της Καρέλλης ΕΠΕ. Για να κλείσετε το test ride της αγαπημένης σας μοτοσυκλέτας καλέστε στο 22310/23563.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της ΚΤΜ South East Europe στο Facebook για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις επόμενες τοποθεσίες των ORANGE DAYS 2017.

[Σημ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα ORANGE DAYS είναι η επίδειξη ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης μοτοσυκλέτας σε ισχύ, προηγούμενη μοτοσυκλετιστική εμπειρία όπως αυτή καθορίζεται από τον διοργανωτή, καθώς και η προσκόμιση κατάλληλου μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού - κράνος, jacket, γάντια, παντελόνι, μπότες ή μποτάκια.]

Φωτό: Αρχείο, Α. Παπαγιαννακόπουλος

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας