Δελτία Τύπου

SMF Motoshow Θεσσαλονίκη: Τελικά τα είδαμε όλα

Tο Motoshow 2017 περνά στην ιστορία σαν το καλύτερο, μεγαλύτερο, λαμπρότερο έως σήμερα!


18.05.2017

Το κοινό που πέρασε από τη ΔΕΘ το τετραήμερο 11-14 Μαϊου είναι το ίδιο κοινό με αυτό που θέλαμε. Σημερινοί και αυριανοί μοτοσυκλετιστές με όρεξη για δημιουργία, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, όλοι με πάθος για τα δίτροχα

Πολλοί ήρθαν από γειτονικές χώρες, καθιστώντας το φεστιβάλ αρωγό της βαλκανικής εμπορικής ανάπτυξης. Οι 15.800 επισκέπτες ανέδειξαν τη δυναμική του θεσμού, που αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του και όλα τα στάνταρ που είχε θέσει. Ένα μόνιμο χαμόγελο ήταν χαραγμένο στο πρόσωπο όλων των παρευρισκόμενων, μια διάχυτη αισιοδοξία για την αυριανή μέρα της μοτοσυκλέτας και του scooter.

11SMF 2017 32
Το σίγουρο είναι πως όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι, τόσο από την πληθώρα των νέων μοντέλων και αξεσουάρ, όσο και από τα εντυπωσιακά σόου που είδαν από κοντά. Επαγγελματίες αναβάτες και κασκαντέρ έκαναν απίστευτα πράγματα, μέσα και έξω από την έκθεση, οι δραστηριότητες ήταν συνεχείς, το ίδιο και οι διαγωνισμοί.

12SMF 2017 38
Τα μεγάλα δώρα του SMF Motoshow ήταν προσφορά του κεντρικού χορηγού MrKTEO και αφορούσαν σε δύο scooter Gemini 125! Παράλληλα έγιναν πολλές κληρώσεις και διαγωνισμοί με ποικίλα δώρα!
Το ραντεβού έχει ήδη κλειστεί για το τριήμερο 18-20 Μαϊου 2018 και κανονίστηκε μετά από γενική επιθυμία. Ο κόσμος της Β. Ελλάδας έχει αγκαλιάσει το θεσμό και το SMF Motoshow δεσμεύεται για ένα ακόμα καλύτερο φεστιβάλ, για το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του! Μείνετε συντονισμένοι, το Motoshow 2018 θα έχει πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας