Δελτία Τύπου

SMF Motoshow Θεσσαλονίκη: Τελικά τα είδαμε όλα

Tο Motoshow 2017 περνά στην ιστορία σαν το καλύτερο, μεγαλύτερο, λαμπρότερο έως σήμερα!


18.05.2017

Το κοινό που πέρασε από τη ΔΕΘ το τετραήμερο 11-14 Μαϊου είναι το ίδιο κοινό με αυτό που θέλαμε. Σημερινοί και αυριανοί μοτοσυκλετιστές με όρεξη για δημιουργία, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, όλοι με πάθος για τα δίτροχα

Πολλοί ήρθαν από γειτονικές χώρες, καθιστώντας το φεστιβάλ αρωγό της βαλκανικής εμπορικής ανάπτυξης. Οι 15.800 επισκέπτες ανέδειξαν τη δυναμική του θεσμού, που αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του και όλα τα στάνταρ που είχε θέσει. Ένα μόνιμο χαμόγελο ήταν χαραγμένο στο πρόσωπο όλων των παρευρισκόμενων, μια διάχυτη αισιοδοξία για την αυριανή μέρα της μοτοσυκλέτας και του scooter.

11SMF 2017 32
Το σίγουρο είναι πως όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι, τόσο από την πληθώρα των νέων μοντέλων και αξεσουάρ, όσο και από τα εντυπωσιακά σόου που είδαν από κοντά. Επαγγελματίες αναβάτες και κασκαντέρ έκαναν απίστευτα πράγματα, μέσα και έξω από την έκθεση, οι δραστηριότητες ήταν συνεχείς, το ίδιο και οι διαγωνισμοί.

12SMF 2017 38
Τα μεγάλα δώρα του SMF Motoshow ήταν προσφορά του κεντρικού χορηγού MrKTEO και αφορούσαν σε δύο scooter Gemini 125! Παράλληλα έγιναν πολλές κληρώσεις και διαγωνισμοί με ποικίλα δώρα!
Το ραντεβού έχει ήδη κλειστεί για το τριήμερο 18-20 Μαϊου 2018 και κανονίστηκε μετά από γενική επιθυμία. Ο κόσμος της Β. Ελλάδας έχει αγκαλιάσει το θεσμό και το SMF Motoshow δεσμεύεται για ένα ακόμα καλύτερο φεστιβάλ, για το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του! Μείνετε συντονισμένοι, το Motoshow 2018 θα έχει πολλές ακόμα εκπλήξεις!

  Παρουσιάζεται ο νέος κινητήρας 300 HPE, ο όποιος αποδίδει περισσότερους από 23 ίππους, ο πιο ισχυρός και αποδοτικός κινητήρας στην ιστορία της Vespa
Στις 22 Ιανουαρίου στην Αίγλη Ζαπείου διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το συνέδριο-θεσμός για την εναλλακτική μετακίνηση, «Ecomobility»
Από τα 33.378 ταξινομημένα δίκυκλα το 2018, μόνο οι 4.802 ήταν μοτοσυκλέτες άνω των 125 κ.εκ.
Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα των μοτοσυκλετών Kawasaki και Peugeot, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την ELDON’S ΑΕΒΕ