Δελτία Τύπου

Orange Days 8η στάση Θεσσαλονική

Παρά την βροχή οι Θεσσαλονικείς δεν έχασαν την ευκαιρία


18.05.2017

56 μοτοσυκλετιστές αψηφούν την πρωινή βροχόπτωση και απολαμβάνουν μια ημέρα γεμάτη οδήγηση στα ORANGE DAYS της Θεσσαλονίκης!

Με την Delta Motorcycles να φέρνει σε πέρας την όγδοη φετινή διοργάνωση των ORANGE DAYS για το 2017, αναβάτες από την Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, τις Σέρρες αλλά και την ευρύτερη περιφέρεια έγραψαν κάτι περισσότερο από 200χλμ σε κάθε μία από τις 13 διαθέσιμες για δοκιμή μοτοσυκλέτες.

Συνεχίζοντας χωρίς σταματημό το ταξίδι τους στην Ελλάδα, τα ORANGE DAYS της Θεσσαλονίκης έλαβαν χώρα δύο μόλις μέρες μετά το πέρας της έκθεσης μοτοσυκλέτας Thessaloniki Scooter Moto Festival 2017 που πραγματοποιήθηκε από 11 έως και 14 Μάϊου.

Με πλήθος κόσμου να έχει θαυμάσει τις μοτοσυκλέτες KTM και Husqvarna στους χώρους της Δ.Ε.Θ, οι ίδιοι αλλά και αρκετά περισσότεροι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ίδιες κι ακόμη πιο πολλές μοτοσυκλέτες στους δρόμους της ‘Νύμφης του Θερμαϊκού’.

Από το πρωί της περασμένης Τρίτης, ο χώρος έξω από το κατάστημα της Delta Motorcycles στη λεωφόρο Κ. Καραμανλή 27 γέμισε με φρέσκες μοτοσυκλέτες και αναβάτες γεμάτους όρεξη για δοκιμή. Περιμένοντας να σταματήσει η πρωινή μπόρα, οι συμμετέχοντες στην όγδοη φετινή στάση των ORANGE DAYS σύντομα ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης.

ORANGE DAYS 2017 THESSALONIKI 1

“Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία,” εκμυστηρεύτηκε ο Τάσος Νταμπίζας, ένας εκ των συμμετεχόντων. “Ως κάτοχος μεγάλης μοτοσυκλέτες on-off ανυπομονούσα να δοκιμάσω τα νέα 1090 ADVENTURE R και 1290 SUPER ADVENTURE. Μπορώ να πω ότι περισσότερο βολεύτηκα στην μεγάλη 1290, κι αυτό κυρίως λόγω της πιο άνετης θέσης οδήγησης.”

Μετά το πέρασμα από την Θεσσαλονίκη, τα ORANGE DAYS θα βρίσκονται την Πέμπτη 18 Μάϊου στα Τρίκαλα. Η ένατη στάση τους για το 2017 θα γίνει στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Ζάππα, έξω από το κατάστημα Σιώκης Α.Ε. Για να κλείσετε το test ride της αγαπημένης σας μοτοσυκλέτας καλέστε στο 24310/35045.

ORANGE DAYS 2017 THESSALONIKI 2

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της ΚΤΜ South East Europe στο Facebook για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις επόμενες τοποθεσίες των ORANGE DAYS 2017.

[Σημ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα ORANGE DAYS είναι η επίδειξη ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης μοτοσυκλέτας σε ισχύ, προηγούμενη μοτοσυκλετιστική εμπειρία όπως αυτή καθορίζεται από τον διοργανωτή, καθώς και η προσκόμιση κατάλληλου μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού - κράνος, jacket, γάντια, παντελόνι, μπότες ή μποτάκια.]

Φωτό: Ηλίας Ντέβελι

Στις 22 Ιανουαρίου στην Αίγλη Ζαπείου διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το συνέδριο-θεσμός για την εναλλακτική μετακίνηση, «Ecomobility»
Από τα 33.378 ταξινομημένα δίκυκλα το 2018, μόνο οι 4.802 ήταν μοτοσυκλέτες άνω των 125 κ.εκ.
Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα των μοτοσυκλετών Kawasaki και Peugeot, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την ELDON’S ΑΕΒΕ
To Super Cub συνεχίζει την πορεία του στην Ευρώπη με τον ‘αέρα’ ενός παγκόσμιου best-seller. Διατηρεί τις διάσημες επιδόσεις του παραμένοντας προσιτό και με ένα μοναδικό διαχρονικό στυλ