Δελτία Τύπου

Gas Gas TXT E4 2017: Ακόμη καλύτερη

H Gas Gas παρουσιάζει τη νέα σειρά TXT Racing E4 2017


14.05.2017

H μοτοσυκλέτα που αποτελεί το έμβλημα της Gas Gas στο αγωνιστικό Trial, χάρη σε μια σειρά από νέα εξαρτήματα παρουσιάζεται ακόμα περισσότερο βελτιωμένη σε ισορροπία, ροπή και έλεγχο, και κερδίζει τον αναβάτη από την πρώτη στιγμή

Η νέα σειρά Ε4 2017 επιτυγχάνει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ ακαμψίας και ευκαμψίας με το σωληνωτό πλαίσιο από χρωμιομόλυβδο, διατηρώντας το χαρακτηριστικό της ελαφρύτερης μοτοσυκλέτας της αγοράς. Η νέα κατανομή βάρους, το εξαιρετικά εξελιγμένο μπροστινό σύστημα και τα ελαστικά Michelin παντός τύπου εδάφους, συνθέτουν μία ακόμα σταθερότερη μοτοσυκλέτα, αυτήν της τελευταίας έκδοσης TXT Racing E4 2017.

txt e423
Το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης επικεντρώθηκε κυρίως στο σύστημα ανάρτησης και αυτό ήταν που ενισχύθηκε περισσότερο στη νέα σειρά. Αναβαθμισμένο μπροστινό σύστημα με νέο ελατήριο και νέα settings στα πηρούνια Tech.

txt e472

Η πίσω ανάρτηση ενσωματώνει την ποιότητα και την αξιοπιστία του αμορτισέρ Reiger 2V με νέα settings.Άλλες αλλαγές που επιφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα στο σύνολο του νέου Gas Gas TXT Racing E4 2017, είναι ο νέος τροποποιημένος συμπλέκτης, το καπάκι του συμπλέκτη και το ελατήριο που δίνουν εξαιρετική αίσθηση, καλύτερη πληροφορία και βελτιωμένη πρόσφυση.

txt e462
Η νέα έκδοση περιλαμβάνει δίχρονους κινητήρες 125, 250, 280 και 300 cc, που έχουν μαύρη κυλινδροκεφαλή και παρουσιάζουν εξαιρετικές επιδόσεις με καρμπυρατέρ Keihin και διπλό σύστημα ανάφλεξης.

txt e444

Σχεδιασμένο για ένα ευρύ φάσμα αναβατών Trial όλων των επιπέδων, το νέο Gas Gas TXT Racing E4 2017 φέρει νέο led φωτισμό 600 lumen.

txt e4161

Σε απόλυτη συμφωνία με το αγωνιστικό στυλ, όλα τα μοντέλα Gas Gas TXT Racing E4 2017 έχουν μια τολμηρή νέα εμφάνιση, όπου το μαύρο κυριαρχεί πάνω στο γνωστό εμβληματικό κόκκινο-άσπρο τριών δεκαετιών.

Πριν από λίγες ημέρες παραλάβαμε το ολοκαίνουργιο κράνος Pilot Snake, το οποίο εισάγεται στη χώρα μας από την εταιρεία MotoMarket
Τον Φεβρουάριο πουλήθηκαν 276 καινούργιες μοτοσυκλέτες, 9 λιγότερες από τον Ιανουάριο
Τα best seller του Φεβρουαρίου ήταν και πάλι δύο «παπιά», τα οποία ηγούνται των ταξινομήσεων και το πρώτο δίμηνο του 2019
Με περισσότερες ημερομηνίες στην πίστα των Σερρών, νέες ασκήσεις και όπως πάντα την Καλύτερη εκπαιδευτική Ομάδα στο κόσμο!