Δελτία Τύπου

Η KTM προσφέρει μία υπηρεσία ... ζωής

H KTM εισάγει το νέο πρόγραμμα με το όνομα LIFETIME* Mobility Service


11.05.2017

Κάνοντας το service της μοτοσυκλέτας σας σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της KTM South East Europe έχετε συνεχή οδική βοήθεια τόσο στις νέες όσο και στις παλαιότερες μοτοσυκλέτες δρόμου της KTM

 

 

H KTM εισάγει το νέο πρόγραμμα με το όνομα LIFETIME* Mobility Service δωρεάν στις μοτοσυκλέτες δρόμου που αγοράζονται ή κάνουν service στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της KTM σε κάθε μία από τις επιλεγμένες Ευρωπαϊκές χώρες** από την 1η Ιανουαρίου 2017 και μετά.

Οποιοδήποτε νέο μοντέλο δρόμου KTM με εγγύηση κατασκευαστή 24 μηνών προσφέρεται δωρεάν με ένα χρόνο υπηρεσίας LIFETIME Mobility. Επιπλέον, με το νέο πρόγραμμα οδικής βοήθειας KTM LIFETIME, κάθε φορά που η μοτοσυκλέτα εξυπηρετείται από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη KTM, η οδική βοήθεια παρατείνεται αυτόματα μέχρι το επόμενο service (ετήσιο service ή επόμενο service λόγω διανυόμενων χιλιομέτρων, όποιο συμβεί πρώτο) έως το πολύ 12 μήνες.

KTM 1290 SUPER ADVENTURE S MY2017

Δεν απαιτείται από τους πελάτες να πληρώσουν ή να εγγραφούν στο σύστημα και ακόμη και οι μοτοσυκλέτες που αγοράστηκαν πριν από την 1η Ιανουαρίου 2017 θα έχουν ενεργοποιημένη αυτόματα την οδική βοήθεια KTM LIFETIME δωρεάν όταν μπαίνουν για service σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο KTM (ισχύουν οι όροι - Μονοκύλινδρα: μέγιστο 60.000 km ή 8 έτη, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο · Δικύλινδρα: μέγιστο 80.000 km ή 8 έτη, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο).

Οι αναβάτες της KTM έχουν πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο πανευρωπαϊκό δίκτυο παρόχων υπηρεσιών και σε ένα κέντρο κλήσεων έκτακτης ανάγκης που είναι επανδρωμένο 24 ώρες την ημέρα. Καλύπτοντας για βλάβη, βανδαλισμό, κλοπή, απόπειρα κλοπής ή πυρκαγιάς, οι καλύψεις που προσφέρει το πρόγραμμα για αναβάτη και επιβάτη περιλαμβάνουν: επιτόπια επιδιόρθωση, ρυμούλκηση, αποθήκευση, προμήθεια ανταλλακτικών και υπηρεσία κλειδιών.

KTM 1290 SUPER DUKE GT MY2017

Στο χειρότερο σενάριο αν μια μοτοσυκλέτα δεν μπορεί να συνεχίσει τη διαδρομή, το KTM LIFETIME Mobility Service προσφέρει, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, την 'Συνέχιση του ταξιδιού'. Το ποσό αυτό καλύπτει το κόστος του ταξιδιού για αναβάτη και επιβάτη από τον τόπο της βλάβης στον προβλεπόμενο προορισμό ή εναλλακτικά στον τόπο κατοικίας του αναβάτη είτε με ταξί, αυτοκίνητο, τρένο ή πτήση ανάλογα με την απόσταση από τον προορισμό.

Για τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις της πλήρους υπηρεσίας κινητικότητας KTM LIFETIME, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.ktm.com/mobilityservice ή τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργάτη KTM.

www.ktm.com

media.ktm.com


* Ο ορισμός του LIFETIME για μονοκύλινδρα οχήματα: max. 60.000 χλμ ή 8 έτη, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Για οχήματα δύο κυλίνδρων: μέγ. 80.000 km ή 8 χρόνια, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο
** Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία.

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας