Δελτία Τύπου

Orange Days 2017 στην πίστα των Σερρών

Την τιμητική του είχε το μοντέλο παραγωγής της ΚΤΜ RC 390


10.05.2017

Με κάτι λιγότερο από 50 μοτοσυκλετιστές να βιώνουν την εμπειρία των ORANGE DAYS εντός του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, κοντεύουμε τους πρώτους 500 συμμετέχοντες για φέτος!

Δίνοντας σε αναβάτες από όλη την περιφέρεια την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον στόλο μοτοσυκλετών τους για πρώτη φορά φέτος σε συνθήκες πίστας, τα ORANGE DAYS του 2017 κλείνουν ένα Σαββατοκύριακο στις Σέρρες.

Με την εκδήλωση να αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσπάθεια του δικτύου συνεργατών της ΚΤΜ, το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου οι μοτοσυκλέτες των ORANGE DAYS έγραψαν αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα στην γνωστή πίστα των Σερρών.

ORANGE DAYS 2017 SERRES 4

Σε ρόλο επίτιμων καλεσμένων, πλάι στους συμμετέχοντες των ORANGE DAYS, βρέθηκαν και τα περισσότερα μέλη της αγωνιστικής ομάδας KTM SKOURTAS RACING CENTER.

Τόσο ο Team Manager και πολύπειρος αναβάτης αγώνων Σάκης Σκούρτας, όσο και οι νεαροί πρωταγωνιστές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Βασίλης Κορωνάκης και Γιάννης Χάλαρης, μοιράστηκαν γνώμες και εμπειρίες με τους συμμετέχοντες στα ORANGE DAYS.

Ανάμεσα στον στόλο μοτοσυκλετών προς δοκιμή, την τιμητική του είχε το μοντέλο παραγωγής της ΚΤΜ RC 390, καθώς επίσης και μία αγωνιστική έκδοση της ίδιας μοτοσυκλέτας. Ειδικά προετοιμασμένη από την ομάδα, η εν λόγω μοτοσυκλέτα εντυπωσίασε όσους είχαν την ευκαιρία να την τεστάρουν εντός πίστας.

Συνεχίζοντας το μοναδικό τους ταξίδι σε όλη την ελληνική επικράτεια, τα ORANGE DAYS μεταφέρονται την Τετάρτη 10 Μαΐου στην πρωτεύουσα των Επτανήσων, την Κέρκυρα.

ORANGE DAYS 2017 SERRES 2

Με τον επίσημο συνεργάτη της ΚΤΜ, BIKERS & BIKES να αναλαμβάνει την διοργάνωση της έβδομης κατά σειρά φετινής στάσης των ORANGE DAYS, οι διαθέσιμες για δοκιμή μοτοσυκλέτες είναι οι εξής:
KTM 390 DUKE ABS
KTM 1090 ADVENTURE
KTM 1290 SUPER ADVENTURE T
KTM 1290 SUPER DUKE GT
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων για τα ORANGE DAYS στην Κέρκυρα μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ.: 2661/044460.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της ΚΤΜ South East Europe στο Facebook για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις επόμενες τοποθεσίες των ORANGE DAYS 2017.

[Σημ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα ORANGE DAYS είναι η επίδειξη ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης μοτοσυκλέτας σε ισχύ, προηγούμενη μοτοσυκλετιστική εμπειρία όπως αυτή καθορίζεται από τον διοργανωτή, καθώς και η προσκόμιση κατάλληλου μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού - κράνος, jacket, γάντια, παντελόνι, μπότες ή μποτάκια]

Φωτό: Χρύσανθος Οικονομίδης

Πριν από λίγες ημέρες παραλάβαμε το ολοκαίνουργιο κράνος Pilot Snake, το οποίο εισάγεται στη χώρα μας από την εταιρεία MotoMarket
Τον Φεβρουάριο πουλήθηκαν 276 καινούργιες μοτοσυκλέτες, 9 λιγότερες από τον Ιανουάριο
Τα best seller του Φεβρουαρίου ήταν και πάλι δύο «παπιά», τα οποία ηγούνται των ταξινομήσεων και το πρώτο δίμηνο του 2019
Με περισσότερες ημερομηνίες στην πίστα των Σερρών, νέες ασκήσεις και όπως πάντα την Καλύτερη εκπαιδευτική Ομάδα στο κόσμο!