Δελτία Τύπου

Kawasaki Versys-X 300 με δώρα αξίας 400€


15.03.2018

Απόκτησε σήμερα το Versys-X 300 εξοπλισμένο με τα πρακτικά αξεσουάρ της Kawasaki την κεντρική βαλίτσα και τα προστατευτικά κάγκελα

 Πρακτικό και οικονομικό στην καθημερινή μετακίνηση, δυνατό και ικανό για εξορμήσεις εκτός πόλης, το Versys-X 300, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ, είναι μια πολυτάλαντη μοτοσυκλέτα για όλες σου τις ανάγκες.

 

VERSYS X 300 TOPCASE ENGINE GUARDS

 

Τώρα, με κάθε αγορά Versys-X 300 σού κάνουμε δώρο δύο χρήσιμα, γνήσια αξεσουάρ Kawasaki, αξίας 400€, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στη συμβίωσή σου με τη μοτοσυκλέτα σου:

-Εργοστασιακή κεντρική βαλίτσα Kawasaki χωρητικότητας 30L. Το κάλυμμα της βαλίτσας είναι ασορτί με το χρώμα της μοτοσυκλέτας (Πράσινο ή Γκρι)

-Εργοστασιακά προστατευτικά κάγκελα. Σχεδιασμένα ειδικά για το Versys-X 300, τα κάγκελα προστατεύουν τον κινητήρα και τα φαίρινγκ σε περίπτωση πτώσης, ενισχύοντας ταυτόχρονα την adventure εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.

 

VERSYS X 300 TOPCASE 1


Η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Απριλίου 2018, για το διαθέσιμο απόθεμα μοτοσυκλετών.

Επικοινώνησε σήμερα με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Kawasaki, για να κάνεις δικό σου το Versys-X 300 με τον προσφερόμενο εξοπλισμό.

Το 2019 είναι μια ακόμα σημαντική χρονιά για την Kymco που συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την έρευνα, εξέλιξη και παραγωγή νέων μοντέλων
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη