Δελτία Τύπου

Aprilia Days: Απίστευτα πλεονεκτήματα απο την Aprilia για όλο τον Μάρτιο

Επιπλέον δωρεάν 4 χρόνια εγγύηση και 4 χρόνια οδική βοήθεια για όλα τα μοντέλα της


01.03.2018

Η Aprilia παρουσιάζει την ενέργεια Aprilia Days, μια ειδική περίοδο αποκλειστικών πλεονεκτημάτων που θα διαρκέσει όλο τον Μάρτιο. Οι προσφορές «Aprilia Days» ισχύουν από 1 έως τις 31 Μαρτίου σε επιλεγμένα σημεία πώλησης Aprilia

Τα δώρα είναι πολλά και για όλα τα μοντέλα των Ιταλών. Στα εντυπωσιακά V4 δίνεται δώρο η εξάτμιση Akrapovic, η πλατφόρμα πολυμέσων Aprilia στα Shiver και Dorsoduro.

Στου νεότερους οδηγούς χαρίζει κάτι μοναδικό για τις μοτοσυκλέτες της κατηγορίας και ετοιμάζεται να εκτοξέυσει την αδρεναλίνη τους στα ύψη. Έτσι τα Tuono 125 και RS 125 προσφέρονται με δώρο το κιβώτιο quickshifter και την πλατφόρμα πολυμέσων.

Επιπλέον η Aprilia προσφέρει δωρεάν 4 χρόνια εγγύηση και 4 χρόνια οδική βοήθεια για όλα τα μοντέλα της.

 

ApriliaDays 7

Πρόκειται για μία απίστευτη ευκαιρία για τους λάτρεις των ιταλικών μοτοσυκλετών προηγμένης τεχνολογίας και υψηλών επιδόσεων. Κατά την περίοδο της προωθητικής ενέργειας Aprilia Days θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν τα μοντέλα της γκάμας Aprilia αλλά και να επωφεληθούν από τα μοναδικά πλεονεκτήματα.

Τα αποκλειστικά οφέλη αφορούν όλη την γκάμα Aprilia: από το RSV4 και το Tuono V4 1100, σημεία αναφοράς στις κατηγορίες τους, μέχρι τα 125άρια RS και Tuono για τους νεότερους αναβάτες, χωρίς βέβαια να εξαιρούνται τα δικύλινδρα Shiver και Dorsoduro 900, εγγύηση διασκέδασης και υψηλών επιδόσεων.

Κατά τη διάρκεια των Aprilia Days, τα μοντέλα που κινούνται από τον απαράμιλλο V4 65°, τα RSV4 and Tuono V4 1100 προσφέρονται με δώρο την εξάτμιση Slip-On Akrapovic*, εγκεκριμένη για χρήση σε δρόμο για αγωνιστικές επιδόσεις και απίστευτο ήχο!

 

ApriliaDays 3

Τα ευέλικτα δικύλινδρα 900άρια, το πολυχρηστικό Shiver 900 και το κατ’ εξοχήν fun bike Dorsoduro 900, προσφέρουν συνδεσιμότητα με απίστευτες δυνατότητες, αφού η τιμή αγοράς περιλαμβάνει την Πλατφόρμα Πολυμέσων Aprilia!

Σημαντικά πλεονεκτήματα και για τα μοντέλα μικρότερου κυβισμού, τα πρώτα όπλα των νεότερων αναβατών που ακολουθούν τις νέες τεχνολογίες: το επιθετικό RS 125 και το μικρό street fighter Tuono 125 προσφέρονται με δώρο το κιβώτιο QuickShift, το καινοτομικό σύστημα ηλεκτρονικής αλλαγής ταχυτήτων, δοκιμασμένο από την Aprilia στις αγωνιστικές πίστες, και την Πλατφόρμα Πολυμέσων Aprilia που επιτρέπει τη διασύνδεση της μοτοσυκλέτας με το smartphone!

ApriliaDays 9

Τα πλεονεκτήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Η Aprilia προσφέρει δωρεάν για όλα τα μοντέλα πάνω από 50cc 4 χρόνια εγγύηση και 4 χρόνια οδική βοήθεια, επιδιώκοντας την εξασφάλιση της μέγιστης εξυπηρέτησης!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Aprilia Days για να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες και τα σημεία πώλησης Aprilia που συμμετέχουν στην ενέργεια.

ApriliaDays 5

Ένας από τους καλύτερους αναβάτες Extreme Enduro όλων των εποχών θα βρεθεί στην Ελλάδα , ύστερα από πρόσκληση του Enduro Club Θήβας, σε ένα διήμερο γεμάτο ανεπανάληπτες εμπειρίες
  Παρουσιάζεται ο νέος κινητήρας 300 HPE, ο όποιος αποδίδει περισσότερους από 23 ίππους, ο πιο ισχυρός και αποδοτικός κινητήρας στην ιστορία της Vespa
Στις 22 Ιανουαρίου στην Αίγλη Ζαπείου διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το συνέδριο-θεσμός για την εναλλακτική μετακίνηση, «Ecomobility»
Από τα 33.378 ταξινομημένα δίκυκλα το 2018, μόνο οι 4.802 ήταν μοτοσυκλέτες άνω των 125 κ.εκ.