Δελτία Τύπου

Kymco Like 125i Ε4 CBS: Αξίζει πολλά “Like” στην τιμή του!

Στο νέο Like τα πάντα έχουν αλλάξει


28.02.2018

Ριζική είναι η αναβάθμιση που έχει δεχθεί το πλέον κλασικό σε εμφάνιση scooter της Kymco και τώρα με τη νέα χαμηλότερη τιμή του ανυπομονεί να γίνει δικό σας!

Η σειρά Like γνώρισε μεγάλες στιγμές σε αγορές της Δυτικής Ευρώπης τα τελευταία χρόνια και άμεσα καθιερώθηκε σαν το πλέον αναγνωρίσιμο μοντέλο της Kymco ανάμεσα στα Retrolook scooter της αγοράς. Στη νέα του γενιά, οι σχεδιαστικές αλλαγές προσδίδουν μια νότα πολυτέλειας, πετυχαίνοντας να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σε σημεία καθοριστικά, όπως για παράδειγμα στο φινίρισμα και στον εξοπλισμό.

KYMCO LIKE 125i E4 CBS 9

Στο νέο Like τα πάντα έχουν αλλάξει, αρχής γενομένης από τον τελείως νέο τετράχρονο τετραβάλβιδο με 1 ΕΕΚ κινητήρα 125cc, που συμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro4 και αποδίδει 11,6 ίππους. H τεχνολογίας G3 κατασκευή του έχει γίνει με γνώμονα την ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία, την ελαχιστοποίηση των τριβών και τη μειωμένη κατανάλωση.

KYMCO LIKE 125i E4 CBS 5

Τελείως νέο είναι και το ατσάλινο πλαίσιο, διπλής έναντι μονής ραχοκοκκαλιάς πλέον και με ενισχύσεις στα σημεία καταπόνησης. Η τεχνολογία S.S.C. που έχει εφαρμοστεί στην κατασκευή του εγγυάται αυξημένη σταθερότητα και παροχή περισσότερης άνεσης στους επιβαίνοντες. Παράλληλα, έχει επιτρέψει την τοποθέτηση του δοχείου καυσίμου χαμηλά στο δάπεδο, με διπλό κέρδος σε ευχρηστία και οδική συμπεριφορά. Αφενός γιατί η τάπα πλήρωσης βρίσκεται χαμηλά στην ποδιά και δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας σε κάθε ανεφοδιασμό και αφετέρου γιατί έχει χαμηλώσει το κέντρο βάρους προσδίδοντας στο scooter ευκολότερο και ασφαλέστερο χειρισμό. Επιπρόσθετο κέρδος είναι και η σημαντική αύξηση του χώρου κάτω από τη σέλα, που πλέον μπορεί να δεχθεί ένα κράνος και μικροαντικείμενα.

KYMCO LIKE 125i E4 CBS 6

Τα φρένα απαρτίζονται από δύο δισκόφρενα, ένα σε κάθε τροχό, με συνδυασμένη λειτουργία CBS (Combined Braking System), προκειμένου να παρέχουν ακόμα πιο σίγουρη και ασφαλή λειτουργία. Τα φωτιστικά σώματα είναι παντού τεχνολογίας LED, ακόμα και τα φλας, ενώ τα ψηφιακά όργανα περιλαμβάνουν τρεις οθόνες LCD με ταχύμετρο, στροφόμετρο, στάθμη καυσίμου, χιλιομετρητές, ώρα, θερμοκρασία περιβάλλοντος και τάση φόρτισης μπαταρίας.

KYMCO LIKE 125i E4 CBS 7

Στο ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα της ποδιάς -που κλειδώνει- υπάρχει και παροχή USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών. Διατίθεται και σε έκδοση με αναμονή για το επαναστατικό πολυόργανο της Kymco (τεχνολογία Noodoe), το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σαν έξτρα εκτοξεύοντας τις δυνατότητες των multimedia εφαρμογών.

KYMCO LIKE 125i E4 CBS 8

Η τιμή του είναι πλέον 200€ χαμηλότερα, συγκεκριμένα μπορεί στο εξής να αποκτηθεί έναντι 2.595€ τοις μετρητοίς. Εναλλακτικά, η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα, 18μηνη επιδοτούμενη χρηματοδότηση ή έντοκη με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.

KYMCO LIKE 125i E4 CBS 4

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες www.kymco.gr και www.facebook.com/kymco.gr

KYMCO LIKE 125i E4 CBS 1

Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας
Πριν από λίγες ημέρες παραλάβαμε το ολοκαίνουργιο κράνος Pilot Snake, το οποίο εισάγεται στη χώρα μας από την εταιρεία MotoMarket
Τον Φεβρουάριο πουλήθηκαν 276 καινούργιες μοτοσυκλέτες, 9 λιγότερες από τον Ιανουάριο
Τα best seller του Φεβρουαρίου ήταν και πάλι δύο «παπιά», τα οποία ηγούνται των ταξινομήσεων και το πρώτο δίμηνο του 2019