Δελτία Τύπου

Orange Days 2017 σε Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη

Σχεδόν 400 αναβάτες έχουν οδηγήσει ήδη όλα τα μοντέλα της ΚΤΜ


08.05.2017

Με ένα σύνολο 110 μοτοσυκλετιστών να ζουν την εμπειρία των ORANGE DAYS στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης και της Ξάνθης, φτάνουμε αισίως τις 370 συμμετοχές και προχωράμε...

Συνεχίζοντας χωρίς διακοπή το ταξίδι τους στην ελληνική επικράτεια, τα ORANGE DAYS κάνουν στάση για πρώτη φορά φέτος σε δύο πόλεις της βόρειας Ελλάδας. Με το εξειδικευμένο προσωπικό του επίσημου συνεργάτη ΚΤΜ “AΦΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο.Ε” να αναλαμβάνει την διοργάνωση, αναβάτες από την ευρύτερη περιφέρεια έζησαν ένα τριήμερο γεμάτο απολαυστικά χιλιόμετρα στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης και της Ξάνθης.

ORANGE DAYS 2017 ALEXANDROUPOLI

Κάνοντας αρχή στην πανέμορφη πόλης της Αλεξανδρούπολης την Τρίτη 2 Μάη, 34 αναβάτες μπόρεσαν να δοκιμάσουν τον στόλο μοτοσυκλετών των ORANGE DAYS. Σε μία ευχάριστη διαδρομή μήκους 20 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό τους χώρους έξω από το στάδιο “Φώτης Κοσμάς”, κάθε μοτοσυκλέτα συμπλήρωσε ένα συνολικό αριθμό 180 χιλιομέτρων.

ORANGE DAYS 2017 XANTHI 6

Το αμέσως επόμενο πρωϊνό, οι μοτοσυκλέτες των ORANGE DAYS βρίσκονταν έξω ακριβώς από το κατάστημα της “AΦΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο.Ε” στην οδό Δημοκρίτου 6, στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης. Σε ένα διήμερο γεμάτο δίτροχη δράση, 76 αναβάτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία των ORANGE DAYS οδηγώντας για πρώτη φορά τις πιο πρόσφατες μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ.

Ας δούμε ενδεικτικά τι δήλωσαν ορισμένοι από τους συμμετέχοντες αμέσως μετά την ολοκλήρωση των test rides τoυς:

Νίκος Κ.
Ηλικία: 27 ετών
Οδήγησε: KTM 1090 ADVENTURE
“Αν και οδηγώ μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού μόνο ένα χρόνο, εντυπωσιάστηκα από την φιλικότητα της 1090 ADVENTURE. Στα πολύ καλά στοιχεία της θα έβαζα τα εξαιρετικά της φρένα, την προοδευτική αλλά γεμάτη της επιτάχυνση και την αίσθηση ασφάλειας στο στρίψιμο. Η απόκριση στο γκάζι ήταν πολύ καλή και ο κινητήρας τρομερά ελαστικός, ακόμη και σε σημεία όπου κινούμασταν με μικρές ταχύτητες μέσα στην πόλη. Νομίζω η ελαστικότητα του κινητήρα ήταν αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο και πραγματικά έκανε την διαφορά για μια τέτοια μοτοσυκλέτα. Ήταν χαρά μου που βρέθηκα στα ORANGE DAYS και ανυπομονώ να είμαι πάλι εδώ και του χρόνου.”

Τάσος Μ.
Ηλικία: 37 ετών
Οδήγησε: KTM 1290 SUPER DUKE R
“Είναι η δεύτερη φορά που βρίσκομαι στα ORANGE DAYS. Είναι μία τρομερή εμπειρία καθότι μας δίνεται η ευκαιρία να οδηγήσουμε πολλές μοτοσυκλέτες σε πραγματικές συνθήκες καθημερινής μετακίνησης. Σήμερα οδήγησα την 1290 SUPER DUKE R. Είναι πραγματικά μία εξαιρετική μοτοσυκλέτα. Αυτό που σε κερδίζει άμεσα είναι ο κινητήρας της. Είναι ένας εξωπραγματικός κινητήρας με πολλή δύναμη και ροπή από το ρελαντί μέχρι τον κόφτη και ανεξάρτητα από την ταχύτητα στο κιβώτιο. Είναι αρκετά άνετη σαν μοτοσυκλέτα, ενώ τα φρένα της έχουν πολύ καλή αίσθηση. Η διαδρομή που κάναμε είχε αρκετό στροφιλίκι, οπότε μπορέσαμε να απολαύσουμε την αίσθηση της μοτοσυκλέτας στις στροφές.”

Μετά τις στάσεις τους σε Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη, τα ORANGE DAYS δίνουν ραντεβού με τους μοτοσυκλετιστές της βόρειας Ελλάδας για το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου στις Σέρρες, για μία μοναδική διήμερη εμπειρία στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με τον κοντινότερο συνεργάτη ΚΤΜ

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της ΚΤΜ South East Europe στο Facebook για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις επόμενες τοποθεσίες των ORANGE DAYS 2017.

[Σημ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα ORANGE DAYS είναι η επίδειξη ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης μοτοσυκλέτας σε ισχύ, προηγούμενη μοτοσυκλετιστική εμπειρία όπως αυτή καθορίζεται από τον διοργανωτή, καθώς και η προσκόμιση κατάλληλου μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού - κράνος, jacket, γάντια, παντελόνι, μπότες ή μποτάκια]

Φωτό: Γιάννης Λαμπρινός

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας