Δελτία Τύπου

KTM SX 2018

Η Ready to Race σειρά μοντέλων ΚΤΜ SX 2018 καταφθάνει σύντομα στο δίκτυο συνεργατών


03.05.2017

Η KTM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η κορυφαία παγκοσμίως σειρά μοτοσυκλετών motocross έχει δεχθεί περαιτέρω βελτιώσεις για το έτος μοντέλου 2018, και περιλαμβάνει μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα, την KTM 85 SX για τους νεαρούς αναβάτες, ως μέρος της κορυφαίας γκάμας SX

Για τις 2-χρονες και 4-χρονες μοτοσυκλέτες, από την KTM 50 SX μέχρι την “απόλυτη δύναμη” KTM 450 SX-F, η KTM διαθέτει εξοπλισμό υψηλής ποιότητας για ολόκληρη τη σειρά Motocross. Αυτές οι μοτοσυκλέτες, οι οποίες αναπτύχθηκαν για τις εργοστασιακές αγωνιστικές ομάδες, οι οποίες έχουν κατακτήσει πολυάριθμους αγώνες και πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένου και του περσινού τίτλου AMA 450 Supercross με τον Ryan Dungey, όπως και τον τίτλο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM MX2 με τον Jeffrey Herlings, είναι γνωστό ότι είναι “READY TO RACE” αμέσως μόλις τις παραλάβουμε από το εργοστάσιο!

Για το έτος μοντέλου 2018, η KTM παρουσιάζει μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα, την KTM 85 SX, για τους νεαρούς αναβάτες που δίνουν τις μάχες τους στα πρώιμα στάδια του αθλήματος. Με γνώμονα τον ανταγωνισμό, η μοτοσυκλέτα διαθέτει καινούργιο κινητήρα που είναι 0.69 kg ελαφρύτερος από αυτόν του προηγούμενου μοντέλου, με βελτιωμένη ισχύ και ευκολία οδήγησης, σε όλο το φάσμα των στροφών του κινητήρα (RPM). Επιπλέον, η KTM 85 SX διαθέτει βελτιωμένο και ελαφρύτερο πλαίσιο από χρωμιομολυβδαινιούχο χάλυβα όπως δημιουργήθηκε από την WP Performance Systems, όπως και ένα ελαφρύτερο υποπλαίσιο. Αυτή η READY TO RACE μοτοσυκλέτα, που μαζί με τις KTM 50 SX και KTM 65 SX, ανήκει στην κορυφαία σειρά Mini της ΚΤΜ, για τους νεαρούς αναβάτες, είναι εξοπλισμένες με υψηλής ποιότητας συστήματα φρένων Formula, αναρτήσεις WP AER 43 και ένα ειδικά σχεδιασμένο αμορτισέρ WP Xplor με προοδευτικό σύστημα απόσβεσης (PDS), που παρέχει εξαιρετική πληροφόρηση και εξαιρετική αντοχή ακόμη και στο τέλος της διαδρομής του, όπως και πλήρες φάσμα ρυθμίσεων.

KTM 125 SX MY2018

Στη σειρά μοτοσυκλετών για ενήλικες, οι KTM 125 SX και KTM 150 SX διαθέτουν νέες αλουμινένιες βάσεις κυλινδροκεφαλής, όπως και νέα μονάδα CDI, για τη βελτίωση της συμπεριφοράς εκκίνησης του κινητήρα. Όπως συμβαίνει με όλο τον βασικό εξοπλισμό της KTM, η γκάμα των 4-χρονων μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων των KTM 250 SX-F, KTM 350 SX-F και KTM 450 SX-F, διαθέτει υψηλής ποιότητας κορυφαία εξαρτήματα, από την ηλεκτρική εκκίνηση μέχρι τις αναρτήσεις WP, το traction control και τη δυνατότητα επιλογής χαρτογράφησης, και πολλά άλλα που συνοδεύουν τους εξαιρετικά ελαφριούς, αλλά ισχυρούς κινητήρες που κατακτούν πρωταθλήματα!

KTM 450 SX F MY2018

Επιπλέον, η πλήρης σειρά SX για το έτος μοντέλου 2018, συμπεριλαμβανομένων των 2-χρονων και 4-χρονων μοντέλων, διαθέτουν βελτιωμένο σετ ρυθμίσεων για τις αναρτήσεις WP AER 48 και την εργοστασιακή εμφάνιση με πορτοκαλί πλαίσιο και ολοκαίνουργια γραφικά.

“Για ακόμη μία φορά οι Μηχανικοί του τμήματος Έρευνας & Εξέλιξης (R&D) της KTM, στο Mattighofen της Αυστρίας, βελτίωσαν την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά SX. Οι μοτοσυκλέτες ενηλίκων διαθέτουν πιο σπορ εμφάνιση όπως οι factory μοτοσυκλέτες με τα πορτοκαλί πλαίσια, ενώ αφιερώσαμε αρκετό χρόνο για τη σειρά Mini, που αφορά τους αναπτυσσόμενους αναβάτες και πρωταθλητές του αύριο. Ειδικότερα, η εξαιρετικά επιτυχημένη KTM 85 SX, έλαβε μια πραγματική αναβάθμιση με νέο πλαίσιο, υποπλαίσιο, κινητήρα και αναρτήσεις, τα οποία έχουν σχεδιαστεί εκ νέου για βελτιωμένη ευκολία οδήγησης, ανεξάρτητα από το επίπεδο του αναβάτη. Όπως πάντα αυτές οι μοτοσυκλέτες είναι READY TO RACE αμέσως μόλις τις βγάλουμε από το κιβώτιο και ανυπομονούμε για την κυκλοφορία της σειράς μοντέλων SX για το 2018,” δήλωσε ο Joachim Sauer – Product Marketing Offroad.

Η σειρά μοντέλων KTM SX για το 2018 αναμένεται να φθάσει στο δίκτυο συνεργατών τον Ιούνιο 2017. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και διαθεσιμότητα, επικοινωνήστε με την ΚΤΜ South East Europe SA.

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας