Δελτία Τύπου

Οι ομάδες της Twin Air στις Η.Π.Α.

Δυνατή παρουσία σε Motocross και Enduro


26.01.2018

Μετά την επιτυχημένη σεζόν του 2017, η Twin Air ανακοινώνει τις ομάδες των ΗΠΑ που θα χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα της στα Πρωταθλήματα AMA Supercross Series και Pro Motocross Series για το 2018

- Honda HRC

- JGR Suzuki

- Geico Honda

- Yamaha Star Racing

- Red Bull KTM

- Pro Circuit Kawasaki

- Troy Lee Designs KTM

- IB Corp Racing Yamaha

- Monster Energy Tedder Racing - Rockwell Racing Kawasaki

- Rockstar Husqvarna

Πρόγραμμα Διεθνών Αγώνων

twin air program

Η Twin Air, σαν επίσημος συνεργάτης των MXGP, EnduroGP και GNCC, έχει καταρτίσει ένα Διεθνές Πρόγραμμα με τους κυριότερους Supercross, Motocross και Enduro αγώνες για το 2018.

Αδιάβροχο κάλυμμα

twin air

Για την προστασία του κινητήρα σε πολύ υγρές συνθήκες, η Twin Air σχεδίασε ένα πρόσθετο Αδιάβροχο Κάλυμμα (Rain Coat - RC) φίλτρου για να κρατά το νερό έξω από το φιλτροκούτι. Κατά τη διάρκεια πολύ υγρών καιρικών συνθηκών προτείνουμε να χρησιμοποιείτε ένα προ-λαδωμένο φίλτρο Twin Air και στη μετά να τοποθετείτε το στεγνό αδιάβροχο κάλυμμα πάνω στο φίλτρο αέρα. Το αδιάβροχο κάλυμμα κατασκευάζεται πλέον από υλικό PPI90 για ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας