Δελτία Τύπου

Αγωνιστική υποστήριξη από τη Chachagias Racing

Αυτό σημαίνει πως θα λαμβάνουν υπηρεσίες αντίστοιχες με τους κορυφαίους αναβάτες του πρωταθλήματος


10.01.2018

Πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνουν ανεφοδιασμό και πλήρη κάλυψη σε λιπαντικά και service κατά τη διάρκεια του αγώνα, προσφέρονται για τους αγώνες Enduro του 2018

 


Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης εμπλοκής με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro, η Chachagias Racing Team βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παροχή αγωνιστικής υποστήριξης προς όλους τους ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτως μάρκας μοτοσυκλέτας.
Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2018 καθώς και για τους αγώνες των Κυπέλλων Νοτίου και Βορείου Ελλάδας δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους ιδιώτες που το επιθυμούν να βρεθούν κάτω από τις τέντες της ομάδας.

 

 

Chachagias Racing 2

Αυτό σημαίνει πως θα λαμβάνουν υπηρεσίες αντίστοιχες με τους κορυφαίους αναβάτες του πρωταθλήματος που θα περιλαμβάνουν:
• Ανεφοδιασμό (παραχωρούμε δοχεία καυσίμου και αναλαμβάνουμε το κόστος και το γέμισμα τους, τη μεταφορά τους και τον ανεφοδιασμό της μοτοσυκλέτας του αγωνιζόμενου την ώρα του αγώνα)
• Λίπανση (παρέχουμε όλα τα απαραίτητα λιπαντικά κατά τη διάρκεια του αγώνα και αναλαμβάνουμε την πρόμιξη στα 2Τ χωρίς επιπλέον κόστος)
• Τεχνική υποστήριξη για τη διαδικασία του τεχνικού ελέγχου
• Service κατά τη διάρκεια του αγώνα (από τις προβλεπόμενες λιπάνσεις μέχρι έκτακτες επισκευές λόγω βλάβης ή πτώσης - στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό)
• Πρόσβαση σε πλήρη σετ εργαλείων
• Δυνατότητα μεταφοράς στο service point έξτρα ρουχισμού (αδιάβροχα, γάντια κλπ)
• Snack, νερό και energy drinks για τον ανεφοδιασμό του αναβάτη
• Ενημέρωση για τα προσωρινά αποτελέσματα και την πορεία κάθε αναβάτη
• Κάλυψη βασικών ανταλλακτικών για μοτοσυκλέτες όλων των εταιρειών (κατόπιν συνεννοήσεως και χωρίς επιβάρυνση του αναβάτη σε περίπτωση μη χρησιμοποίησής τους)
• Φωτογραφικό υλικό από τον φωτογράφο που θα αναλάβει την κάλυψη της ομάδας μας

 

Chachagias Racing 1

Το παραπάνω πακέτο διατίθεται για τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλημάτος Enduro στην τιμή των 60€ + ΦΠΑ ενώ ειδικά για αγωνιζόμενους που λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά σε αγώνα παρέχεται έκπτωση 50% ως ελάχιστη συνεισφορά της ομάδας μας στην προσέλκυση νεών αναβατών. Για τους αγώνες των Κυπέλλων Βορείου και Νοτίου Ελλάδας θα ισχύει χαμηλότερη τιμή που θα ανακοινωθεί σύντομα. Το πακέτο υποστήριξης αφορά σε περιορισμένο αριθμό αναβατών και μπορεί να κλειστεί είτε μεμονωμένα για κάθε αγώνα ξεχωριστά, είτε για όλη τη χρονιά οπότε και θα υπάρξει η αντίστοιχη προτεραιότητα.
Για κάθε επιπλέον διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με μήνυμα στο

www.facebook.com/chachagiasracing ή στο τηλέφωνο 210-6657219.

Θα είναι μεγάλη η χαρά μας να σας δούμε στα paddock του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro.

Τα best seller του Φεβρουαρίου ήταν και πάλι δύο «παπιά», τα οποία ηγούνται των ταξινομήσεων και το πρώτο δίμηνο του 2019
Με περισσότερες ημερομηνίες στην πίστα των Σερρών, νέες ασκήσεις και όπως πάντα την Καλύτερη εκπαιδευτική Ομάδα στο κόσμο!
Με τον καιρό σταδιακά να βελτιώνεται και την άνοιξη να μας “κλείνει” το μάτι, “φορτώνουμε” και δίνουμε ραντεβού μαζί σας από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου
Πάρτε μέρος στην μεγάλη κλήρωση που διοργανώνει η "Κ. Χαμπής Α.Ε.", επίσημος διανομέας της Motul στην Ελλάδα!