Δελτία Τύπου

Η Yamaha σας στέλνει να δείτε Παναθηναϊκό και Barcelona

Ζήστε από κοντά τη μαγεία ενός αγώνα Euroleague


09.01.2018

Μπείτε στην κλήρωση και ένας τυχερός θα κερδίσει δύο προνομιακά εισιτήρια για τον αγώνα Παναθηναίκός Superfoods - Barcelona που θα γίνει την Πέμπτη 11/1 στο ΟΑΚΑ

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Τρίτη 09/01/2018 στις 11:00 π.μ. και λήγει την Πέμπτη 11/01/2018 στις 11:00 π.μ. Για να συμμετέχετε αρκεί να συμπηρώσετε τα στοιχεία σας εδώ.

Για τη συμμετοχή απαιτείται μόνον η συμπλήρωση των στοιχείων που αναφέρονται ανωτέρω ως υποχρεωτικά πεδία. Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσω διεξαγωγής κλήρωσης με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.randompicker.com.

Ο νικητής θα ενημερωθεί την Πέμπτη 11/01/2018 μετά την κλήρωση και τα στοιχεία του θα ανακοινωθούν με αυτόνομη ανάρτηση στο Facebook. Tα εισιτήρια θα εκδοθούν και θα αποσταλούν στην ηλεκτρονική του διεύθυνση την ίδια ημέρα. Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον νικητή της κλήρωσης, αυτομάτως η εταιρεία θα διαθέσει τα εισιτήρια στον Α ή Β επιλαχόντα. Σε περίπτωση που δεν καταστεί η επικοινωνία μαζί τους, η εταιρεία διατηρεί την διακριτική ευχέρεια να διαθέσει τα εισιτήρια κατά την κρίση της.

Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στον όμιλο της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ Α.Ε.Ε., καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας