Δελτία Τύπου

Η Yamaha σας στέλνει να δείτε Παναθηναϊκό και Barcelona

Ζήστε από κοντά τη μαγεία ενός αγώνα Euroleague


09.01.2018

Μπείτε στην κλήρωση και ένας τυχερός θα κερδίσει δύο προνομιακά εισιτήρια για τον αγώνα Παναθηναίκός Superfoods - Barcelona που θα γίνει την Πέμπτη 11/1 στο ΟΑΚΑ

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Τρίτη 09/01/2018 στις 11:00 π.μ. και λήγει την Πέμπτη 11/01/2018 στις 11:00 π.μ. Για να συμμετέχετε αρκεί να συμπηρώσετε τα στοιχεία σας εδώ.

Για τη συμμετοχή απαιτείται μόνον η συμπλήρωση των στοιχείων που αναφέρονται ανωτέρω ως υποχρεωτικά πεδία. Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσω διεξαγωγής κλήρωσης με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.randompicker.com.

Ο νικητής θα ενημερωθεί την Πέμπτη 11/01/2018 μετά την κλήρωση και τα στοιχεία του θα ανακοινωθούν με αυτόνομη ανάρτηση στο Facebook. Tα εισιτήρια θα εκδοθούν και θα αποσταλούν στην ηλεκτρονική του διεύθυνση την ίδια ημέρα. Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον νικητή της κλήρωσης, αυτομάτως η εταιρεία θα διαθέσει τα εισιτήρια στον Α ή Β επιλαχόντα. Σε περίπτωση που δεν καταστεί η επικοινωνία μαζί τους, η εταιρεία διατηρεί την διακριτική ευχέρεια να διαθέσει τα εισιτήρια κατά την κρίση της.

Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στον όμιλο της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ Α.Ε.Ε., καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Στις 22 Ιανουαρίου στην Αίγλη Ζαπείου διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το συνέδριο-θεσμός για την εναλλακτική μετακίνηση, «Ecomobility»
Από τα 33.378 ταξινομημένα δίκυκλα το 2018, μόνο οι 4.802 ήταν μοτοσυκλέτες άνω των 125 κ.εκ.
Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα των μοτοσυκλετών Kawasaki και Peugeot, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την ELDON’S ΑΕΒΕ
To Super Cub συνεχίζει την πορεία του στην Ευρώπη με τον ‘αέρα’ ενός παγκόσμιου best-seller. Διατηρεί τις διάσημες επιδόσεις του παραμένοντας προσιτό και με ένα μοναδικό διαχρονικό στυλ