Αγορά

Νέα ιστoσελίδα Bajaj

Με όλα τα μοντέλα και μια έκπληξη


10.01.2019

Νέα χρονιά με μια ολοκαίνουργια ιστοσελίδα για την αντιπροσωπεία της Bajaj στην χώρα μας

Εδώ θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα της Bajaj στην χώρα μας, φωτογραφικό υλικό, τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές των Dominar 400, Pulsar NS 200, Pulsar RS 200 και Pulsar NS 125.

bajaj site 3

Στις φωτογραφίες που εναλλάσσονται θα δείτε ακόμη και ένα μικρό αυτοκίνητο. Το Qute της Bajaj, όπως μαθαίνουμε από την «κεντρική» ιστοσελίδα της εταιρείας (bajajauto.com) είναι ένα τετράκυκλο πόλης με κινητήρα 216 κ.εκ.! Περισσότερα για αυτό μόλις έχουμε επίσημη πληροφόρηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

bajaj site 5

Έως τότε επισκεφτείτε την καλαίσθητη και πλήρης ιστοσελίδα της Bajaj ενημερωθείτε για το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, όπου μπορείτε να δείτε και να οδηγήσετε τα μοντέλα της ινδικής εταιρείας.

bajaj site 4

Από τα 33.378 ταξινομημένα δίκυκλα το 2018, μόνο οι 4.802 ήταν μοτοσυκλέτες άνω των 125 κ.εκ.
Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα των μοτοσυκλετών Kawasaki και Peugeot, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την ELDON’S ΑΕΒΕ
To Super Cub συνεχίζει την πορεία του στην Ευρώπη με τον ‘αέρα’ ενός παγκόσμιου best-seller. Διατηρεί τις διάσημες επιδόσεις του παραμένοντας προσιτό και με ένα μοναδικό διαχρονικό στυλ
Η Andeli Mototouring καλωσορίζει και πάλι τον Κωνσταντίνο Μητσάκη τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στις εγκαταστάσεις της, όπου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το οδοιπορικό «Δρόμος Ειρήνης 2018: Αρχαία Ολυμπία-Χιροσίμα»