Αγορά

Νέα ιστoσελίδα Bajaj

Με όλα τα μοντέλα και μια έκπληξη


10.01.2019

Νέα χρονιά με μια ολοκαίνουργια ιστοσελίδα για την αντιπροσωπεία της Bajaj στην χώρα μας

Εδώ θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα της Bajaj στην χώρα μας, φωτογραφικό υλικό, τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές των Dominar 400, Pulsar NS 200, Pulsar RS 200 και Pulsar NS 125.

bajaj site 3

Στις φωτογραφίες που εναλλάσσονται θα δείτε ακόμη και ένα μικρό αυτοκίνητο. Το Qute της Bajaj, όπως μαθαίνουμε από την «κεντρική» ιστοσελίδα της εταιρείας (bajajauto.com) είναι ένα τετράκυκλο πόλης με κινητήρα 216 κ.εκ.! Περισσότερα για αυτό μόλις έχουμε επίσημη πληροφόρηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

bajaj site 5

Έως τότε επισκεφτείτε την καλαίσθητη και πλήρης ιστοσελίδα της Bajaj ενημερωθείτε για το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, όπου μπορείτε να δείτε και να οδηγήσετε τα μοντέλα της ινδικής εταιρείας.

bajaj site 4

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας