Αγώνες Εξωτερικού

Παρελθόν από την Honda o Livio Suppo

Μετά από 8 χρόνια με πολλές επιτυχίες


Γράφει ο Κώστας Ταρναβάς  //  15.11.2017

Έκπληξη προκάλεσε η λύση της συνεργασίας του HRC (Honda Racing Corporation) με τον αγωνιστικό διευθυντή Livio Suppo λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο στη Valencia

Η εμπλοκή του Suppo με τους αγώνες MotoGP άρχισε το 1999 ως διευθυντής στο αγωνιστικό τμήμα marketing της Ducati. Το 2010 υπέγραψε στη Honda και το HRC και ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή στην ομάδα της Repsol Honda έως το 2013.

Η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήρθε ένα χρόνο νωρίτερα από την λήξη του συμβολαίου τους. Μετά τον τίτλο κατασκευαστών αλλά και αναβατών στον τελευταίο αγώνα, ο Suppo με δηλώσεις του είπε πως αυτή ήταν η καταλληλότερη στιγμή να αποχωρήσει.

 «Ήταν τιμή μου να δουλέψω για το HRC για οχτώ χρόνια» δήλωσε ο Suppo. «Ήταν μια εξαιρετική επαγγελματική και προσωπική εμπειρία και θα είμαι πάντα ευγνώμων στην εταιρεία για την τιμή που μου έκανε».

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις ωραίες στιγμές που περάσαμε μαζί και θέλω να ευχαριστήσω όσους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια»  

Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019
Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin