Οι αγώνες σε Αυστραλία και Βρετανία ακυρώθηκαν λόγω πανδημίας, αλλά σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει
Οι περιορισμοί και ο κίνδυνος ασφάλειας των θεατών και όλων των εμπλεκόμενων, οδήγησαν τους διοργανωτές στην τελική ακύρωση του Αυστραλιανού και του Βρετανικού Grand Prix.
Οι ανακοινώσεις έγιναν από τον Stuart Pringle (διευθύνοντα σύμβουλο του GP στο Silverstone) και του Paul Little (διευθυντή του GP του Phillip Island).
H Dorna ωστόσο θέλει να αρχίσει το πρωτάθλημα το συντομότερο δυνατό και έχει ήδη καταρτίσει ένα προσωρινό ημερολόγιο, σύμφωνα με το ιταλικό Motociclismo.
Ακολουθήστε το
2WO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την μοτοσυκλέτα από την Ελλάδα και τον κόσμο.