Αγώνες Εξωτερικού

Eργοστασιακό συμβόλαιο για δύο χρόνια με το HRC ο Crutchlow!

Οι Ιάπωνες εκτίμησαν τα πολύ καλά αποτελέσματα του Βρετανού αναβάτη


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  21.06.2017

Ο Cal Crutchlow κατάφερε να κλείσει εργοστασιακό συμβόλαιο με το HRC για το 2018 και το 2019

Ήταν κάτι που δήλωνε όποτε του δίνονταν η δυνατότητα o Βρετανός, μίας και ένιωθε σαν δοκιμαστής της Honda τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα LCR. Πίστευε πώς θα έπρεπε να τυγχάνει καλύτερης μεταχείρισης από το εργοστάσιο βάση τών αποτελεσμάτων που έφερνε. Έτσι και έγινε τελικά με τον Cal να υπογράφει για δύο χρόνια. 

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Lucio Cecchinello θα μπορέσει να συμμετέχει με δεύτερο αναβάτη στον νέο Πρωτάθλημα, απελευθερομένη πλέον απο το συμβόλαιο του Crutchlow.

cal happy

«Είμαι χαρούμενος που μπορώ και επιβεβαιώνω το νέο μου συμβόλαιο απευθείας με το HRC, παραμένοντας στην LCR για τα επόμενα δυο χρόνια», επισήμανε ο Crutchlow. «Έχουμε δουλέψει πολύ καλά τις περασμένες τρεις σεζόν και είμαι βέβαιος ότι θα πανηγυρίσουμε κι άλλα δυνατά αποτελέσματα μαζί».

Από την πλευρά του, ο Cecchinello τόνισε: «Ο Cal είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς και ταλαντούχους αναβάτες στο MotoGP. Χάρη στην υποστήριξη του HRC, θα τον έχουμε μαζί μας για τα επόμενα δυο χρόνια, κάτι που είναι τιμή για εμάς. Ο Cal μας χάρισε την πρώτη μας νίκη στη μεγάλη κατηγορία και άλλα σημαντικά αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δούλεψαν και υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια και πάνω απ’ όλα το HRC».

Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού
Η συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro δόθηκε στις Σέρρες, με τους αναβάτες της ΚΤΜ SEE MICHELIN MOTO MARKET MOTOREX TEAM ENDURO να κατακτούν τρεις νίκες, μία δεύτερη και μία τρίτη θέση