Αγώνες Εξωτερικού

Ανανέωσε ο Espargaro με την ΚΤΜ

μέχρι το 2020


03.05.2018

Η Red Bull KTM Factory Racing ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Pol Espargaro μέχρι το 2020

Ο Pol Espargaro ήταν από τους πρώτους που συνεργάστηκε με την ΚΤΜ στην προσπάθεια της να συμμετάσχει στο κορυφαίο Πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Ισπανός αναβάτης θα «υπηρετήσει» την ΚΤΜ μετά την υπογραφή και του νέου συμβολαίου συνολικά για τέσσερα χρόνια και θα είναι μέλος της ομάδας και μετά το 2019, όπου οι Αυστριακοί πιστεύουν πως θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα MotoGP.

Pol Espargaro Mechanic KTM RC16 Box Losail International Circuit 2018

Espargaro: "Ήταν πολύ εύκολο να πάρω αυτή την απόφαση. Δεν μπορώ να κρύψω πόσο χαρούμενος είμαι που συμμετέχω σε αυτό το εκπληκτικό project από την αρχή της προσπάθειας. Λατρεύω τη φιλοσοφία της KTM και θέλω να συνεχίσω να προσπαθώ να επιτύχω τους κοινούς στόχους μας. Δεν ξέρω πότε θα μπορέσουμε να το κάνουμε, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να ευχαριστήσω ολόκληρη την ομάδα για την στήριξη της, τον υπεύθυνο της ομάδας, Paul Trevathan, και σίγουρα τον Mike Leitner και τον Pit Beirer. Είμαστε μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες. Απολαμβάνω τις καλύτερες στιγμές μου στα MotoGP και είμαι πραγματικά ευτυχής που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας μέχρι το 2020».

Pol Espargaro Paul Trevathan Box Circuit Of The Americas 2018

Pit Beirer (Διευθυντής KTM Motorsports): "Ο Pol αποτελεί αναπόσπαστο και σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας μας. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί για άλλα δύο χρόνια, διότι μπορούμε να «χτίσουμε» πάνω στις βάσεις που έχουμε βάλει και να συνεχίσουμε την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. "

Pol Espargaro KTM RC16 2018

Ο 26χρονος, γεννημένος στην Granollers πολύ κοντά στην πίστα της Catalunya, συμμετέχει για πέμπτη χρονιά στα MotoGP, μετά την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία Moto2 το 2013. O αναβάτης με το νούμερο 44 είναι ο κορυφαίος της ΚΤΜ και έχει οδηγήσει την RC16 σε τέσσερις τερματισμούς εντός δεκάδας σε 21 αγώνες.

Η Honda παρουσίασε στην Μαδρίτη τη νέα της μοτοσυκλέτα για το MotoGP του 2019
Σήμερα, 23 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Honda
Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Jorge Lorenzo ήταν επιτυχής
11 ομάδες WorldSBK και 8 WorldSSP είναι έτοιμες για τις δοκιμές που θα γίνουν στην ισπανική πίστα της Jerez στις 23 και 24 Ιανουαρίου