Αγώνες Εξωτερικού

Miller αντί για Lorenzo στην Ducati

και ο Ισπανός στη Suzuki


02.05.2018

Όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι του Lorenzo και της Ducati χωρίζουν στο τέλος της σεζόν. Ο Carlo Pernat έχρισε πιθανό αντικαταστάτη του τον Jack Miller

Καθόλου παρακινδυνευμένη πρόβλεψη θα λέγαμε. Από την μία ο Lorenzo δεν μπορεί να προσαρμοστεί στη Desmosedici και ήδη υπάρχουν βάσιμα σενάρια που τον φέρνουν στην εργοστασιακή ομάδα της Suzuki του χρόνου. Από την άλλη ο Miller στην πρώτη του χρονιά με την Ducati έχει δείξει πως είναι πολύ γρήγορος και μάλιστα έχει πρωταγωνιστήσει στους τρεις αγώνες κατακτώντας και την pole position στον πολυθρύλητο αγώνα της Αργεντινής. Και όλα αυτά με το περσινό Desmosedici της «δορυφορικής» ομάδας Alma Pramac.

MILLER LORENZO 3

Σύμφωνα με τον Pernat η Ducati θα ανανεώσει τελικά τη συνεργασία της με τον Dovizioso, απλά ο Ιταλός πιέζει για περισσότερα χρήματα διότι γνωρίζει πως αυτό θα είναι το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο στην καριέρα του. Από την άλλη η ιταλική ομάδα σύμφωνα με τον Ιταλό manager έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει με τον Lorenzo και στην Μπολώνια σκέφτονται να προτείνουν στον Miller και όχι στον ομόσταυλό του Petrucci – ο οποίος φέτος συμμετέχει στο Πρωτάθλημα με μια Desmosedici ίδια με αυτήν της εργοστασιακής ομάδας – θέση στην εργοστασιακή ομάδα.

MILLER LORENZO 4

Με δεδομένο πως η ομάδα της Yamaha θα συνεχίσει με τους Rossi και Vinales, η Honda ανανέωσε ήδη με τον Marquez ενώ ακούγεται πως μόνο τα τυπικά απομένουν για να ανανεώσει και ο Pedrosa , υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις σε εργοστασιακή ομάδα για τον Lorenzo, στην Suzuki, στην Aprilia και στην ΚΤΜ, αν δεν έχουν κλείσει ήδη συμφωνία με τους αυστριακούς οι Zarco και Pol Espargaro.

Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019
Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin