Νεα Μοντελα

Η Yamaha παρουσιάζει το νέο TMAX και TMAX Tech MAX 560 του 2020

Πιο γρήγορα, πιο σπορ και πιο δυναμικά


03.11.2019

Για το 2020, η Yamaha παρουσιάζει το πιο σπορ και δυναμικό μοντέλο της, στα είκοσι χρόνια ιστορίας της στην κατηγορία Sport Scooter

Με τον κινητήρα μεγαλύτερου κυβισμού και την πιο δυναμική και επιθετική σχεδίαση του πλαισίου, το νέο ΤΜΑΧ ανεβάζει τις επιδόσεις στο επόμενο επίπεδο.

Αυτό το εμβληματικό σπορ σκούτερ θα κυκλοφορήσει στις δύο εκδόσεις TMAX και TMAX Tech MAX. Και οι δύο έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το κύρος του μοντέλου, ενθουσιάζοντας τους ιδιοκτήτες και προσελκύοντας νέους πελάτες από την κατηγορία maxi scooter, αλλά και τις υπόλοιπες κατηγορίες scooter.

Το νέο scooter αποτίει φόρο τιμής στην εμβληματική σχεδίαση των μοντέλων της εταιρείας και είναι διαμορφωμένο με βάση το αγωνιστικό DNA της οικογένειας MAX, που έχει κάνει αυτό το μοντέλο τόσο επιτυχημένο. Χάρη στον πανίσχυρο κινητήρα 560 κ.εκ. και την πιο επιθετική σχεδίαση που συνδυάζονται με τις ανανεωμένες ρυθμίσεις της ανάρτησης, τα TMAX και TMAX Tech MAX του 2020 αποτελούν την εξέλιξη αυτής της κυρίαρχης σειράς.

2020 yam xp500a eu mbnm3 stu 005 03 72309

Πιο γρήγορο και με πιο ομαλή, έξυπνη και δυναμική συμπεριφορά, το TMAX είναι άξιος διάδοχος του θρόνου, ενώ το νέο και πλήρως εξοπλισμένο TMAX Tech MAX διαθέτει κορυφαίες προδιαγραφές και απευθύνεται σε πελάτες που θέλουν το καλύτερο σκούτερ στην σπορ κατηγορία.

Νέος, πιο ισχυρός κινητήρας μεγαλύτερου κυβισμού 560 κ.εκ.

Για το 2020, το νέο TMAX έχει αναβαθμιστεί σημαντικά όσον αφορά τις επιδόσεις και περιλαμβάνει έναν πιο ισχυρό δικύλινδρο κινητήρα μεγαλύτερου κυβισμού 560 κ.εκ. με νέα ελαφριά έμβολα από σφυρήλατο αλουμίνιο και μπιέλες νέας σχεδίασης. Η αύξηση στον κυβισμό επιτεύχθηκε με την αύξηση της διαμέτρου κατά 2 χιλ., ώστε να φτάσει στα 70 χιλ. Ωστόσο, παρά την αύξηση του κυβισμού κατά 6%, το βάρος των κινούμενων εξαρτημάτων στο νέο κινητήρα αυξήθηκε μόνο κατά 1%.

2020 yam xp500a eu mbnm3 det 003 03 72346

Υψηλότερη επιτάχυνση

Τα στοιχεία απόδοσης του νέου κινητήρα 560 κ.εκ. δείχνουν σημαντική αύξηση της ισχύος και της ροπής σε όλο το φάσμα των στροφών, που εξασφαλίζουν καλύτερες επιδόσεις και πιο σπορ χαρακτήρα. Οι μηχανικοί της Yamaha αύξησαν τη μέγιστη ισχύ κατά 3,5% και τη μέγιστη ροπή κατά 6%, παρέχοντας πολύ πιο υψηλή επιτάχυνση σε όλο το φάσμα των στροφών.

2020 yam xp500a eu mbnm3 act 005 03 72071

Βελτιωμένη πρόσβαση στο έδαφος

Η άνεση και η ευκολία για τον συνεπιβάτη αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα και για το μοντέλο του 2020, οι σχεδιαστές της Yamaha έκαναν σημαντικές βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα. Το νέας σχεδίασης πίσω μέρος είναι πιο λεπτό και παρέχει βελτιωμένη εργονομία για τον συνεπιβάτη, διευκολύνοντας την πρόσβαση στο ΤΜΑΧ. Το ανασχεδιασμένο πίσω μέρος και τα νέα καλύμματα παρέχουν επίσης καλύτερη πρόσβαση στα μαρσπιέ, εξασφαλίζοντας μια πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία για τον συνεπιβάτη.

2020 yam xp500a eu mbnm3 act 003 03 72070

Φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία

Για την εξασφάλιση φιλικής προς το περιβάλλον λειτουργίας, ο νέος κινητήρας, καλύπτει τις προδιαγραφές EU5 και διαθέτει ανασχεδιασμένο θάλαμο καύσης, νέα ρύθμιση χρονισμού των βαλβίδων εισαγωγής και εξαγωγής και μεγαλύτερες βαλβίδες εισαγωγής 27 χιλ. Το νέο μπεκ 12 οπών έχει μεταφερθεί στο κάτω μέρος του αγωγού εισαγωγής και ψεκάζει πλέον τα σταγονίδια καυσίμου, απευθείας στο πίσω μέρος της βαλβίδας εισαγωγής, για βελτιωμένη απόδοση καύσης. Το κεκλιμένο σύστημα εξάτμισης "2 σε 1" είναι εξοπλισμένο με καταλυτικούς μετατροπείς μπροστά και πίσω, με στοιχεία από πλατίνα και ρόδιο, που εξασφαλίζουν μειωμένες εκπομπές καυσαερίων.

Βελτιωμένη ποιότητα οδήγησης

Ένα βασικό χαρακτηριστικό που ενισχύει ακόμα περισσότερο τη συνολική ποιότητα οδήγησης είναι ο νέος ιμάντας CVT, ο οποίος παρέχει αυξημένη ικανότητα μετάδοσης της κίνησης. Η συνολική αναλογία μείωσης των στροφών και η αυτόματη αλλαγή σχέσεων έχουν επίσης τροποποιηθεί, ώστε να παρέχουν ανταπόκριση που ισοδυναμεί με υψηλότερη σχέση σε δεδομένες σ.α.λ. και αυτό εξασφαλίζει ομαλότερη και πιο άνετη οδήγηση με χαμηλή και μέση ταχύτητα. Οι αναβαθμισμένες σχέσεις μετάδοσης συνεισφέρουν επίσης στην αύξηση της επιτάχυνσης του νέου μοντέλου.

2020 yam xp500a eu mdnm8 stu 001 03 72310

Βελτιωμένος ήχος εξάτμισης

Ο ήχος του κινητήρα παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της συνολικής εμπειρίας οδήγησης. Γι' αυτόν το λόγο, στα μοντέλα του 2020 τα συστήματα εισαγωγής και εξάτμισης έχουν βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, ώστε να παράγουν τον τέλειο τόνο. Ο ήχος του κινητήρα παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της συνολικής εμπειρίας οδήγησης. Γι' αυτόν το λόγο, στα μοντέλα του 2020 τα συστήματα εισαγωγής και εξάτμισης έχουν βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, ώστε να παράγουν τον τέλειο τόνο.

Το πιο ελαφρύ μοντέλο με την ομαλότερη λειτουργία και τις μικρότερες διαστάσεις στην κατηγορία του

Διαθέτοντας στρόφαλο 360 μοιρών με παλινδρομικό μηχανισμό εξισορρόπησης του εμβόλου με οριζόντια αντικριστή τοποθέτηση ανάμεσα στους δύο κυλίνδρους, ο κινητήρας του ΤΜΑΧ θεωρείται ένας από τους ελαφρύτερους, με τις μικρότερες διαστάσεις και την πιο ομαλή λειτουργία στην κατηγορία maxi scooter . Ο κινητήρας έχει μειωμένους κραδασμούς και χρησιμοποιείται ως δομικό στοιχείο του πλαισίου, για να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη ακαμψία και πιο σπορ χαρακτήρας. Παράλληλα, το μικρό φυσικό του μέγεθος εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για αποσκευές.

Με τις μικρές διαστάσεις και την πρωτοποριακή επίπεδη διάταξη του κινητήρα, εξασφαλίζεται χαμηλό κέντρο βάρους και βελτιώνεται σημαντικά η ελαφριά αίσθηση και η ευελιξία που χαρακτηρίζει το ΤΜΑΧ. Πρόκειται για μια κορυφαία σχεδίαση από κάθε άποψη, με προδιαγραφές που μιλούν από μόνες τους.

2020 yam xp500a eu mbnm3 det 009 03 72354

Τεχνολογία D-MODE 2 επιπέδων

Η τεχνολογία ηλεκτρονικού ελέγχου D-MODE της Yamaha επιτρέπει στον αναβάτη του ΤΜΑΧ να προσαρμόζει αυτόματα τα προγράμματα λειτουργίας του κινητήρα, ώστε να εξασφαλίζεται κορυφαίος έλεγχος και επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Αυτό το σύστημα 2 επιπέδων συνεργάζεται με το ηλεκτρονικό γκάζι YCC-T (Yamaha Chip Controlled Throttle) και παρέχει στον αναβάτη τη δυνατότητα να επιλέξει μια πιο ήπια απόδοση της ισχύος, για ευκολότερη και ομαλότερη οδήγηση μέσα στην πόλη. Αν επιλέξουν την πιο σπορ λειτουργία, οι αναβάτες μπορούν να απολαμβάνουν τις εξαιρετικές επιδόσεις του νέου κινητήρα μεγαλύτερου κυβισμού 560 κ.εκ. με συναρπαστική επιτάχυνση στον ανοικτό δρόμο.

Σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί (Smart Key)

Το νέο σύστημα ανάφλεξης "Smart Key" της Yamaha δεν χρησιμοποιεί συμβατικό κλειδί και επιτρέπει στους αναβάτες του ΤΜΑΧ να θέτουν σε λειτουργία τον κινητήρα, να ξεκλειδώνουν τη σέλα και άλλους αποθηκευτικούς χώρους και επίσης να κλειδώνουν ή να απελευθερώνουν το κεντρικό σταντ, χρησιμοποιώντας το Smart Key.

2020 yam xp500a eu mbnm3 det 010 03 72355

Βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις ανάρτησης

Το TMAX ήταν ένα από τα πρώτα σκούτερ στα οποία χρησιμοποιήθηκε πλαίσιο μοτοσυκλέτας, στο οποίο οι λειτουργίες του κινητήρα και των αναρτήσεων είναι απόλυτα διαχωρισμένες. Με την αξιοποίηση του κινητήρα ως δομικού στοιχείου του πλαισίου, οι σχεδιαστές της Yamaha δημιούργησαν το πρώτο αυθεντικό σπορ σκούτερ με χαρακτηριστικά χειρισμού μοτοσυκλέτας και συνεχίζουν να εξελίσσουν αυτό το επιτυχημένο μοντέλο σχεδίασης μέχρι και σήμερα.

Σε πλήρη αρμονία με τις αυξημένες επιδόσεις του κινητήρα, το νέο ΤΜΑΧ επωφελείται από τις βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις της μπροστινής και της πίσω ανάρτησης, οι οποίες εξασφαλίζουν εύκολο και ευέλικτο χειρισμό, καθώς και κορυφαία επίπεδα άνεσης, ισχυρή πρόσφυση, σιγουριά και ασφάλεια.

Το νέο TMAX είναι εξοπλισμένο με την πλέον εξελιγμένη ανάρτηση στην κατηγορία sport scooter και διαθέτει ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. με ποιοτικό μαύρο φινίρισμα. Αυτό το προδιαγραφών μοτοσυκλέτας πιρούνι παρέχει εξαιρετική ευστάθεια και ακρίβεια κατά την οδήγηση και εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση και άνεση στις διαδρομές εντός, αλλά και εκτός πόλης. Το πίσω μέρος είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά στην κατηγορία και περιλαμβάνει σύστημα ανάρτησης Monocross με μοχλικό το οποίο μπορεί να συγκριθεί σε σχεδίαση και απόδοση, με ορισμένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα που χρησιμοποιούνται στις μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού της Yamaha.

2020 yam xp500adx eu mdnma stu 005 03 72311

Χάρη στο ελαφρύ πλαίσιο δύο δοκών από χυτό αλουμίνιο, αυτή η κορυφαία στην κατηγορία της διαμόρφωση παρέχει άριστα επίπεδα ακαμψίας, τέλειο χειρισμό υψηλής ακρίβειας και ευελιξία, επιπέδου μοτοσυκλέτας.

Λεπτή και σπορ σχεδίαση πλαισίου

Η διαδικασία εξέλιξης είναι εμφανής στη νέα σχεδίαση του πλαισίου του νέου TMAX το οποίο, αν και παραμένει πιστό στην εμβληματική εμφάνιση των μοντέλων της οικογένειας, περιλαμβάνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες που του προσδίδουν έναν πιο επιθετικό και σπορ χαρακτήρα.

Παρά την εικοσαετή εξέλιξη και τη βελτίωση με νέα, εκσυγχρονισμένη τεχνολογία κινητήρα και πλαισίου, το DNA του πρώτου ΤΜΑΧ εξακολουθεί να κυριαρχεί και η έντονη προσωπικότητα των μοντέλων της οικογένειας, παραμένει ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που ενθουσιάζουν τους νέους αλλά και τους παλαιότερους πελάτες.

Σχεδόν σε κάθε εξωτερικό κάλυμμα, εκτός του φέρινγκ και της καρίνας, έχουν γίνει μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές για το μοντέλο του 2020. Οι σχεδιαστές της Yamaha διατήρησαν τις αρχικές αναλογίες του σκούτερ που σχηματίζουν μια οξεία γωνία προς το δρόμο και παράλληλα κατάφεραν να το κάνουν να δείχνει πιο ευέλικτο.

Το χαρακτηριστικό πλευρικό κάλυμμα σε σχήμα μπούμερανγκ αποτελούσε βασικό στοιχείο σε κάθε ΤΜΑΧ από τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας τους και για το 2020 η σχεδίασή του έχει βελτιστοποιηθεί ακόμα περισσότερο. Παράλληλα, τα νέα μπροστινά καλύμματα συμπληρώνουν το ανανεωμένο σχήμα του μπούμερανγκ και τα έντονα αλλά πιο λεπτά πλευρικά καλύμματα προσδίδουν στο μοντέλο του 2020, μια πιο επιβλητική εμφάνιση που αναδεικνύει το εμβληματικό του κύρος.

2020 yam xp500a eu mbnm3 det 004 03 72350

Νέα φλας LED και δυναμικό πίσω μέρος με φωτιστικό σώμα σε σχήμα "T"

Ένα βασικό στοιχείο της σχεδίασης που ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τη δυναμική εμφάνιση αυτού του κορυφαίου στην κατηγορία του σπορ σκούτερ είναι τα νέα, μικρών διαστάσεων μπροστινά φλας LED, τα οποία είναι πλήρως ενσωματωμένα στα νέας σχεδίασης πάνελ του φέρινγκ. Ένα βασικό στοιχείο της σχεδίασης που ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τη δυναμική εμφάνιση αυτού του κορυφαίου στην κατηγορία του σπορ σκούτερ είναι τα νέα, μικρών διαστάσεων μπροστινά φλας LED, τα οποία είναι πλήρως ενσωματωμένα στα νέας σχεδίασης πάνελ του φέρινγκ.

Η όμορφη νέα σχεδίαση συμπληρώνεται από ένα ολοκαίνουργιο πίσω μέρος που περιλαμβάνει πολλά νέα σχεδιαστικά στοιχεία, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τις μοτοσυκλέτες Hyper Naked και Supersport της Yamaha. Το σημείο όπου εστιάζεται το βλέμμα είναι η ολοκαίνουργια πίσω μονάδα φωτισμού LED σε σχήμα "Τ" που δίνει στο μοντέλο ΤΜΑΧ 7ης γενιάς, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στυλ και μια εντελώς νέα πίσω όψη. Τα νέα πλευρικά καλύμματα τονίζουν το πιο μοντέρνο στυλ και δημιουργούν την αίσθηση μιας ελαφριάς, σπορ μοτοσυκλέτας, ενώ το λεπτότερο πίσω μέρος χαρίζει πιο σπορ εμφάνιση και αίσθηση ευελιξίας, υπογραμμίζοντας τις υψηλότερες προδιαγραφές και τις αυξημένες επιδόσεις του νέου μοντέλου για το 2020.

2020 yam xp500a eu mbnm3 det 007 03 72352

Μεγάλος χώρος αποθήκευσης

Το TMAX διαθέτει μεγάλο φωτιζόμενο χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα, που μπορεί να χωρέσει 1 κράνος full-face ή 2 κράνη τύπου jet. Ο χώρος αποθήκευσης είναι αδιάβροχος, διαθέτει κλειδαριά και είναι ιδανικός για τη μεταφορά ενός χαρτοφύλακα ή άλλων προσωπικών αντικειμένων.

Όργανα με μονόχρωμη οθόνη TFT

Τα όργανα με μονόχρωμη οθόνη TFT περιλαμβάνουν ταχύμετρο στην αριστερή πλευρά και στροφόμετρο στη δεξιά, ενώ στην κεντρική οθόνη υπάρχει ένας χιλιομετρητής, δύο μερικοί χιλιομετρητές, μια ένδειξη της τρέχουσας κατανάλωσης καυσίμου και μια ένδειξη της θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Περιλαμβάνονται επίσης ενδεικτικές λυχνίες για τα TCS και D-MODE.

Σύστημα κλειδώματος κεντρικού σταντ

Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία, το TMAX διαθέτει σύστημα κλειδώματος του κεντρικού σταντ. Αυτό το σύστημα εμποδίζει την αναδίπλωση του κεντρικού σταντ χωρίς το Smart Key ώστε να αποτρέπεται η κλοπή, ενώ επίσης συμβάλλει στην ευστάθεια του οχήματος όταν είναι σταματημένο, ακόμα και σε περιπτώσεις ακούσιας ώθησης προς τα εμπρός.

2020 yam xp500adx eu mdnma det 011 03 72326

Αλλαγές στις λεπτομέρειες για το μοντέλο του 2020

Οι υπόλοιπες βελτιώσεις στις λεπτομέρειες του κινητήρα για το μοντέλο του 2020 περιλαμβάνουν ένα ανασχεδιασμένο σύστημα ψύξης και ένα ψυγείο μεγαλύτερης χωρητικότητας με αεραγωγούς νέας σχεδίασης, καθώς και έναν νέο πιο αθόρυβο εντατήρα αλυσίδας από πλαστική ρητίνη. Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) βελτιστοποιήθηκε ώστε να εξασφαλίζει καλύτερη αίσθηση κατά την ενεργοποίησή του, ενώ το νέο υλικό υψηλής αντοχής του σωλήνα της εξάτμισης επέτρεψε τη χρήση λεπτότερων περιβλημάτων κατά 20% .

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ TMAX

Πιο ισχυρός κινητήρας μεγαλύτερου κυβισμού 560 κ.εκ.

Υψηλότερη επιτάχυνση

Πιο οικολογική λειτουργία - συμμόρφωση με το πρότυπο EU5

Βελτιωμένη ποιότητα οδήγησης

Βελτιωμένος ήχος εξάτμισης

Διάταξη κινητήρα που εξασφαλίζει μικρότερο βάρος, ομαλότερη λειτουργία και μικρότερες διαστάσεις

Βελτιωμένη πρόσβαση στο έδαφος για τον συνεπιβάτη

Κατηγορία άδειας οδήγησης A2

Τεχνολογία D-Mode 2 επιπέδων

Σύστημα ανάφλεξης Smart Key χωρίς κλειδί

Βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις ανάρτησης

Επιθετική νέα εξωτερική σχεδίαση

Νέο πίσω φως LED και μπροστινά φλας LED

Πλαίσιο δύο δοκών από χυτό αλουμίνιο

Μεγάλος φωτιζόμενος χώρος αποθήκευσης - 1 κράνος full-face ή 2 κράνη τύπου jet

Όργανα με μονόχρωμη οθόνη TFT

Σύστημα κλειδώματος κεντρικού σταντ

Αλουμινένια μαρσπιέ

TMAX Tech MAX του 2020 - Το απόλυτο Sport Scooter

Απώτερος στόχος της Yamaha είναι να προσφέρει μια κορυφαία γκάμα sport scooter, τα οποία ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη σε ότι αφορά τις επιδόσεις και υπερβαίνουν ακόμα και τις υψηλότερες προσδοκίες των πελατών. Με τον κινητήρα μεγαλύτερου κυβισμού 560 κ.εκ. που παρέχει υψηλότερη επιτάχυνση και το δυναμικό και ευέλικτο πλαίσιο νέας σχεδίασης, το TMAX του 2020 είναι το σπορ σκούτερ με τις υψηλότερες επιδόσεις, με ταχύτητα και χειρισμό προδιαγραφών μοτοσυκλέτας, κορυφαία ευελιξία και λειτουργία που είναι φιλική προς τον χρήστη.

Ωστόσο, για όσους αναζητούν κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό, η Yamaha παρουσιάζει το TMAX Tech MAX. Σχεδιασμένο για αναβάτες που εκτιμούν την πραγματική αξία της προηγμένης τεχνολογίας, την πρωτοποριακή σχεδίαση και την εξαιρετική ποιότητα, το πλήρως εξοπλισμένο TMAX Tech MAX είναι το απόλυτο sport scooter.

Με τις υψηλότερες προδιαγραφές από κάθε άλλο μοντέλο στην κατηγορία sport scooter, το TMAX Tech MAX απευθύνεται σε αναβάτες που θέλουν ό,τι καλύτερο σε ότι αφορά τις επιδόσεις, το κύρος, τον χειρισμό, την ποιότητα οδήγησης και τη λειτουργικότητα.

2020 yam xp500adx eu mdnma act 004 03 72108

Εφαρμογή MyTMAX Connect για πλήρη συνδεσιμότητα και απόλυτο έλεγχο

Το TMAX Tech Max δεν προσφέρει απλώς τις υψηλότερες προδιαγραφές και τις καλύτερες επιδόσεις, αλλά και πλήρη συνδεσιμότητα και απόλυτο έλεγχο για τον αναβάτη, μέσω του MyTMAX Connect. Αυτή η αποκλειστική εφαρμογή για κινητά προσφέρει σε όλους τους αναβάτες του TMAX Tech MAX πλήρη πρόσβαση σε ένα σύστημα παρακολούθησης μέσω GPS, το οποίο εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά.

Το MyTMAX Connect περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία αναφοράς γεωγραφικών ορίων (geofence) και αναφοράς ταξιδιού, καθώς και ειδοποιήσεις για την ταχύτητα, τη λειτουργία ενεργοποίησης των φλας και τη χαμηλή στάθμη της μπαταρίας. Αυτή η δυνατότητα πλήρους συνδεσιμότητας είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που παρέχει στον κάτοχο του TMAX Tech MAΧ υψηλό επίπεδο ελέγχου της ασφάλειας του σπορ σκούτερ του και παράλληλα επιτρέπει την πρόσβαση σε μια σειρά από άλλες χρήσιμες πληροφορίες μέσω του κινητού τηλεφώνου του.

2020 yam xp500adx eu mdnma det 015 03 72325

Υψηλότερες προδιαγραφές ως βασικός εξοπλισμός

Εκτός από όλη την προηγμένη τεχνολογία που υπάρχει στο TMAX, το κορυφαίο TMAX Tech MAX διαθέτει και μια σειρά από άλλα αποκλειστικά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για βελτίωση της συνολικής εμπειρίας οδήγησης. Η ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οθόνη επιτρέπει στον αναβάτη να επιλέγει την καλύτερη θέση μέσα σε δευτερόλεπτα και να χρησιμοποιεί την πιο άνετη ρύθμιση ανάλογα με τις συνθήκες.

Το σύστημα Cruise Control περιλαμβάνεται επίσης στον βασικό εξοπλισμό του TMAX Tech Max και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στις διαδρομές μεγαλύτερων αποστάσεων, ενώ επίσης βοηθά τον αναβάτη να συμμορφώνεται με τα ισχύοντα όρια ταχύτητας. Μέχρι στιγμής, είναι το μόνο σπορ σκούτερ που διαθέτει αυτήν τη δυνατότητα.

Ο κρύος αέρας μπορεί να επηρεάσει τα χέρια ακόμα και τις ημέρες με ήπιο καιρό, οπότε οι αναβάτες του TMAX Tech Max θα εκτιμήσουν τα θερμαινόμενα γκριπ και τη θερμαινόμενη σέλα που κάνουν κάθε ταξίδι ακόμα πιο άνετο και ξεκούραστο.

Η πίσω ανάρτηση αυτού του πολυτελούς μοντέλου μπορεί να ρυθμιστεί , οπότε ο αναβάτης μπορεί να προσαρμόζει το σκούτερ του, ανάλογα με το φορτίο και τις συνθήκες οδήγησης, ενώ το υψηλής ποιότητας εσωτερικό ενισχύει την κομψότητα αυτού του κορυφαίου για την κατηγορία μοντέλου. Το πιρούνι σε αυτό το αποκλειστικό μοντέλο διαθέτει χρυσό φινίρισμα.

2020 yam xp500adx eu mdnm8 stu 002 03 72303

Ειδικά χρώματα

Το TMAX Tech MAX διατίθεται με το ολοκαίνουργιο φινίρισμα Tech Kamo, αλλά και σε χρώμα Sword Grey. Το Tech Kamo χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε αυτό το κορυφαίο μοντέλο και ενισχύει ακόμα περισσότερο τη θέση του, ως το απόλυτο sport scooter.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ TMAX Tech MAX

MyTMAX Connect για πλήρη συνδεσιμότητα

Ηλεκτρικός ανεμοθώρακας

Σύστημα Cruise Control

Θερμαινόμενα γκριπ

Θερμαινόμενη σέλα

Ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση

Εσωτερική επένδυση κορυφαίας ποιότητας

Πιρούνι χρυσού χρώματος

Δυνατότητα επιλογής του αποκλειστικού χρώματος Tech Kamo

Τιμή και διαθεσιμότητα

Τα TMAX και TMAX Tech MAX θα είναι διαθέσιμα στους αντιπροσώπους της Yamaha από τον Δεκέμβριο του 2019. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την τιμή πώλησης, από επίσημο συνεργάτη της Yamaha.

Χρώματα

TMAX

Icon Grey

Sword Grey

TMAX Tech MAX

Tech Kamo

Sword Grey

Google News Ακολουθήστε το 2WO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την μοτοσυκλέτα από την Ελλάδα και τον κόσμο.


To 443 Pan Asia βασίζεται στο X440 που παράγεται στο εργοστάσιο της Hero MotoCorp στην Ινδία. Είναι το τελευταίο δημιούργημα του Oberdan Bezzi
Το Trident αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα στην ιστορία της Triumph και με την έκδοση «Slipery Sam» αναβιώνει η θρυλική αγωνιστική μοτοσυκλέτα της δεκαετίας του ΄70 «Slippery Sam», που βασιζόταν στο Trident 750
Αυξημένες κατά 2,6% ήταν οι πωλήσεων δικύκλων το 2023. Πουλήθηκαν 62,5 εκατομμύρια, ενώ σημειώθηκε πτώση στην κατηγορία των ηλεκτρικών
Μετά την One και την Del Mar, έρχεται η Mulholland που θυμίζει Sportster και είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά

Με την περιήγησή σας στο 2wo.gr συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies. Ενημερωθείτε για τις κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούμε, πως λειτουργούν και πως μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε από την Πολιτική Διαχείρισης Cookies.