Νεα Μοντελα

Keeway K-Blade 125: Καθημερινό «όπλο»

Νέο μοντέλο με σπορ εμφάνιση


11.12.2018

Η υπερδραστήρια Keeway, παρουσιάζει συνεχώς νέα χρηστικά scooter. Το τελευταίο ονομάζεται K-Blade, έχει μεγάλους τροχούς, σπορ εμφάνιση και 125 κ.εκ.


Επιπλέον διαθέτει χαρακτηριστικά που τονίζουν την χρηστικότητα ενός scooter που προορίζεται κυρίως για αστικές μετακινήσεις. Η επίπεδη ποδιά εξασφαλίζει χώρο για αποσκευές ανάμεσα στα πόδια. Αν διακρίνουμε καλά από τις φωτογραφίες, υπάρχει και γάντζος για κρέμασμα τσαντών.

Η εμφάνιση του χαρακτηρίζεται από έντονες ακμένς, σπορ αυτοκόλητα και διχρωμίες που τονίζουν την προσωπικότητα του scooter. Οι τροχοί πιθανότατα να είναι 14 ιντσών, με χυτές αλουμινένιες ζάντες και δισκόφρενο μπροστά. Οπότε το K-Blade θα φέρει στον βασικό του εξοπλισμό τουλάχιστον συνδυασμένο σύστημα πέδησης (CBS).

keeway k blade 125 2

Ο κινητήρας του αναμένεται να είναι ίδιος με του Cityblade. Με 125 κ.εκ., με απόδοση 9,1 ίππους και 0,93kgm ροπή. Το ύψος σέλας αναμένεται να είναι αρκετά χαμηλό, στα 760mm, για να μπορεί να ελεγχθεί ακόμη και από αναβάτες χαμηλού αναστήματος. Το βάρος του θα είναι κοντά στα 120 κιλά.

Αναμένουμε τιμή και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η Βρετανική εταιρεία μέσω του κορυφαίου της café racer, Thruxton R, παρουσίασε την νέα σειρά μοντέλων της TFC (Triumph Factory Custom)
Το νέο Moto Guzzi V85 TT έρχεται στις παγκόσμιες αγορές, μεταξύ των πρώτων στην Βόρεια Αμερική όπου είναι ήδη δυνατή η κράτηση, με παράδοση προγραμματισμένη για το Μάιο
Η Triumph Factory Custom σειρά είναι γεγονός και στην παρουσίαση αυτής, η Βρετανική εταιρεία παρουσίασε το εκπληκτικό νέο Rocket III
Με ένα διαφημιστικό video με τίτλο “The world’s favourite Indian” η Bajaj παρουσίασε στην Ινδία το ανανεωμένο Dominar 400