Νεα Μοντελα

EICMA 2018 Harley-Davidson LiveWire: To πρώτο σοκ!

Το μεγάλο στοίχημα των Αμερικάνων


14.11.2018

Το 2019 θα είναι η χρονιά που θα δούμε το Harley-Davidson LiveWire και ανυπομονούμε να το οδηγήσουμε!

harley davidson livewire 8

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια που η Harley-Davidson μας έδειξε το project LiveWire. Έκτοτε, μία από τις σύγχρονες μορφές της αμερικάνικης μάρκας, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, δοκιμάστηκε, εξελίχθηκε και η συλλογή πληροφοριών χρησιμοποιήθηκε για την βελτίωση της τελικής μορφής που θα έβγαινε στην παραγωγή. 

harley davidson livewire 15

Δεδομένου ότι όλες οι άλλες μοτοσικλέτες της H-D προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία, με όλους αυτούς τους ήχους και τις αισθήσεις που σε πλημμυρίζουν όταν τις οδηγείς, το LiveWire θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Σίγουρα δεν θα υπάρχουν οι κραδασμοί από τον V2 όμως η Harley υπόσχεται μια νέα εμπειρία που δεν έχουμε αισθανθεί από άλλη μοτοσυκλέτα.

harley davidson livewire 3

Η μοτοσυκλέτα τροφοδοτείται από μια μεγάλη μπαταρία, η οποία αποτελείται από κυψέλες ιόντων λιθίου και μια δεύτερη μπαταρία ιόντων λιθίου των 12 volt, που τροφοδοτεί τα φώτα και άλλα τα υπόλοιπα συστήματα. Με ένα καλώδιο τροφοδοσίας που βρίσκεται κάτω από τη σέλα, το LiveWire μπορεί να φορτιστεί στο σπίτι ή σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης και η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί γρήγορα.

harley davidson livewire 16

Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με ελαστικά Michelin, η ανάρτηση της Showa πλήρως ρυθμιζόμενη και στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται, έλεγχος πρόσφυσης, ABS, επτά προγράμματα οδήγησης και σύστημα multimedia με οθόνη αφής που συνδέεται με smartphone μέσω Bluetooth.

harley davidson livewire 17

Το LiveWire είναι το πρώτο μεγάλο σοκ στην μοτοσυκλετιστική βιομηχανία. Είναι η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα παραγωγής που βγαίνει από έναν μεγάλο κατασκευαστή. Η Harley-Davidson τόλμησε και το έκανε πρώτη και κατά πάσα πιθανότητα η πρώτη προσπάθεια θα στεφθεί από επιτυχία. Οι Αμερικάνοι βρίσκονται σε τροχιά μεγάλων αλλαγών και πρέπει να τους αναγνωρίσουμε πως μπήκαν από την αρχή στα δύσκολα.

Η Βρετανική εταιρεία μέσω του κορυφαίου της café racer, Thruxton R, παρουσίασε την νέα σειρά μοντέλων της TFC (Triumph Factory Custom)
Το νέο Moto Guzzi V85 TT έρχεται στις παγκόσμιες αγορές, μεταξύ των πρώτων στην Βόρεια Αμερική όπου είναι ήδη δυνατή η κράτηση, με παράδοση προγραμματισμένη για το Μάιο
Η Triumph Factory Custom σειρά είναι γεγονός και στην παρουσίαση αυτής, η Βρετανική εταιρεία παρουσίασε το εκπληκτικό νέο Rocket III
Με ένα διαφημιστικό video με τίτλο “The world’s favourite Indian” η Bajaj παρουσίασε στην Ινδία το ανανεωμένο Dominar 400