Νεα Μοντελα

BMW S1000RR 2019: Η τελική έκδοση

Σχεδόν έτοιμο το νέο supersport


10.10.2018

Μια ομάδα δοκιμαστών «πιάστηκε» στην Ισπανία να οδηγεί το πολυαναμενόμενο supersport των Γερμανών

bmw s1000rr 2019 test 1

Μετά τα σχέδια που δημοσιεύσαμε και το πρώτο teaser, υπάρχουν περισσότερες φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν την άφιξη του S1000RR το 2019. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από έναν Ισπανό αντιπρόσωπο της BMW, ο οποίος συναντήθηκε με μια ομάδα δοκιμαστών που βρισκόταν μέσα σε πρατήρια καυσίμων.

bmw s1000rr 2019 test 2

Η μοτοσυκλέτα είναι πρωτότυπη και βρίσκεται υπό δοκιμή, αφού στη σέλα του συνεπιβάτη υπάρχει συσκευή συλλογής δεδομένων. Ωστόσο οι εικόνες μας δείχνουν κάποιες λεπτομέρειες, όπως οι αεραγωγοί στην «ουρά» της μοτοσυκλέτα που βελτιώνουν την αεροδυναμική της. Το μπροστινό μέρος του φέρινγκ είναι εντελώς νέο και δεν φέρει τους ασύμμετρους προβολείς του απερχόμενου μοντέλου. Οι καθρέφτες πλέον ενσωματώνουν τα φλας. Γενικότερα, όπως είχαμε παρατηρήσει και στα σχέδια, το S1000RR με νέο αλουμινένιο πλαίσιο και ψαλίδι και υποπλαίσιο ατσάλινο τύπου χωροδικτύωμα, δείχνει κατά πολύ μικρότερο.

bmw s1000rr 2019 test 2

Ο νέος κινητήρας ενδεχομένως να φτάσει τους 210 ίππους, κάτι που θα κάνει ξανά το S1000RR μία από τις ισχυρότερες μοτοσυκλέτες όλων των εποχών.

Μέχρι την EICMA, που θα γίνει και η επίσημη αποκάλυψη του, αναμένεται να δούμε πολλές ακόμη φωτογραφίες και video.

Η Suzuki επιβεβαίωσε πως σταματάει την παραγωγή του Hayabusa, 20 χρόνια μετά το ντεμπούτο μιας εκ των πιο ισχυρών μοτοσυκλετών παραγωγής που φτιάχτηκαν ποτέ
Λίγο πριν λήξει και επίσημα το συμβόλαιό του, o Dani Pedrosa έλαβε δυο «μεγάλα» δώρα από την Honda
Την ακούμε εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν την έχουμε δει ακόμα στο δρόμο. Μια βρετανική εταιρεία ισχυρίζεται πως θα βγάλει προς πώληση τις race replica μοτοσυκλέτες ενός εκ των πιο φιλόδοξων project στην ιστορία των αγώνων MotoGP/WSBK 
Μια ισπανική εταιρεία με το όνομα Japan Legends, μας θυμίζει πως ήταν οι μοτοσυκλέτες πριν από μερικές δεκαετίες. Τότε που ως πιτσιρικάδες μας έτρεχαν τα σάλια βλέποντας «μηχανάκια»