Νεα Μοντελα

Bajaj NS125 Pulsar: Νέο μοντέλο στη χώρα μας

Με 1.980€


09.10.2018

Το τέταρτο μοντέλο της Bajaj εισάγεται ήδη στην Ελλάδα με τιμή κάτω από 2.000€


Το NS125 είναι το τρίτο μέλος της μεγάλης οικογένειας Pulsar της ινδικής εταιρείας που έρχεται στη χώρα μας και θα διατίθεται από τους επίσημους συνεργάτες της ΚΤΜ South East Europe.

bajaj pulsar ns 125 2

Το NS125 Pulsar είναι ένα sport city commuter έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης με ασφαλή τρόπο γεμάτο στυλ.

Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του Bajaj RS200 Pulsar

Το μέγεθός του παραπέμπει σε μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες και μοιάζει έτοιμο να φιλοξενήσει δύο ενήλικες αναβάτες. Βασίζεται σε ένα στιβαρό ατσάλινο πλαίσιο, αναρτήσεις που εξασφαλίζουν άνεση και πληροφόρηση, χυτές ζάντες από κράμα αλουμινίου, δισκόφρενο 240mm στον εμπρός τροχό και ταμπούρο στον πίσω, τα οποία διαθέτουν ένα εξελιγμένο σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS), που εξασφαλίζει ασφαλές φρενάρισμα.

Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του Bajaj NS200 Pulsar

bajaj pulsar ns 125 1

Ο κινητήρας του NS125 Pulsar είναι τετράχρονος, μονοκύλινδρος, αερόψυκτος με τέσσερις βαλβίδες. Αποδίδει 15 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 1,1 kgm ροπής στις 6.000 σ.α.λ.
Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ είναι 8 λίτρα και το βάρος του 122 κιλά.

Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του Bajaj Dominar 400

Με 1.980€ και 2 χρόνια εγγύηση μπορείτε να αποκτήσετε το νέο μοντέλο της Bajaj αλλά και να το δείτε από κοντά σε όλους τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της KTM SEE, η οποία εγγυάται κορυφαίο after sale service σε όλα τα μοντέλα της Bajaj.

Η Βρετανική εταιρεία μέσω του κορυφαίου της café racer, Thruxton R, παρουσίασε την νέα σειρά μοντέλων της TFC (Triumph Factory Custom)
Το νέο Moto Guzzi V85 TT έρχεται στις παγκόσμιες αγορές, μεταξύ των πρώτων στην Βόρεια Αμερική όπου είναι ήδη δυνατή η κράτηση, με παράδοση προγραμματισμένη για το Μάιο
Η Triumph Factory Custom σειρά είναι γεγονός και στην παρουσίαση αυτής, η Βρετανική εταιρεία παρουσίασε το εκπληκτικό νέο Rocket III
Με ένα διαφημιστικό video με τίτλο “The world’s favourite Indian” η Bajaj παρουσίασε στην Ινδία το ανανεωμένο Dominar 400