Νεα Μοντελα

Intermot 2018 KTM 1290 Super Duke GT: Hyper-tourer

Ακόμη πιο πλήρες


02.10.2018

Το εργοστάσιο του Mattighofen ανανεώνει το sport tourer μοντέλο της το 2019, με αλλαγές στον κινητήρα, στην εμφάνιση και στον εξοπλισμό

ktm 1290 super duke gt 2019 3

Ο V2 με την περιεχόμενη γωνία των 75ο και τα 1.301 κ.εκ. με αλλαγές στις βαλβίδες εισαγωγής που είναι πλέον τιτανίου και στη χαρτογράφηση του αποδίδει πλέον 175 ίππους, δύο περισσότερους από το υπάρχον μοντέλο, με την ροπή να μένει σχεδόν αμετάβλητη.

ktm 1290 super duke gt 2019 5

Το νέο GΤ, διαθέτει νέα εμφάνιση, η οποία παραπέμπει στα περισσότερα μοντέλα της γκάμας, με τον «αιχμηρό» προβολέα LED να δεσπόζει στο μπροστινό μέρος που μοιάζει με ρύγχος. Στα πλαίσια της καλύτερης προστασίας του αναβάτη έχει αναθεωρηθεί η σχεδίαση όλων των πλαστικών μερών που πλαισιώνουν το ρεζερβουάρ. Οι δύο αποθηκευτικοί χώροι που έχουν δημιουργηθεί, φιλοξενούν και θύρα USB. Η νέα ζελατίνα πλέον μπορεί να ρυθμιστεί με το ένα χέρι.

ktm 1290 super duke gt 2019 4

Μπροστά στα μάτια του αναβάτη μια οθόνη TFT 6,5 ιντσών που παρέχει αμέτρητες πληροφορίες αποτελεί στάνταρ εξοπλισμό. Τα θερμαινόμενα γκριπ βρίσκονται επίσης στον τεράστιο κατάλογο του βασικού εξοπλισμού, όπως και οι φωτιζόμενοι διακόπτες.

ktm 1290 super duke gt 2019 10

Στο υπερπλήρες ηλεκτρονικό οπλοστάσιο που περιλαμβάνει τα πάντα, προστίθεται το Quickshifter + για ομαλότερες και πιο γρήγορος αλλαγές σχέσεων. Και σε μια τέτοια μοτοσυκλέτα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της WP.

Διαβάστε εδώ την δοκιμή του KTM 1290 Super Duke GT 2017

ktm 1290 super duke gt 2019 8

Τα χρώματα που θα διατίθεται θα είναι το λευκό και το μαύρο. Επίσης μέσω του app KTM MY RIDE, ο αναβάτης μπορεί να συνδέσει το smart phone με το όργανο και να διαχειρίζεται, τις κλήσεις, τη μουσική αλλά και να πλοηγηθεί. Το νέο KTM 1290 Super Duke GT θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του 2019.

 

Η Βρετανική εταιρεία μέσω του κορυφαίου της café racer, Thruxton R, παρουσίασε την νέα σειρά μοντέλων της TFC (Triumph Factory Custom)
Το νέο Moto Guzzi V85 TT έρχεται στις παγκόσμιες αγορές, μεταξύ των πρώτων στην Βόρεια Αμερική όπου είναι ήδη δυνατή η κράτηση, με παράδοση προγραμματισμένη για το Μάιο
Η Triumph Factory Custom σειρά είναι γεγονός και στην παρουσίαση αυτής, η Βρετανική εταιρεία παρουσίασε το εκπληκτικό νέο Rocket III
Με ένα διαφημιστικό video με τίτλο “The world’s favourite Indian” η Bajaj παρουσίασε στην Ινδία το ανανεωμένο Dominar 400