Νεα Μοντελα

Keeway K-Light: Μέσα στη μόδα με 2.250€!

Retro Style


18.09.2018

Η Keeway παρουσιάζει στην χώρα μας τη δεύτερη μοτοσυκλέτα της. Ένα χρηστικό cruiser 125 κ.εκ.

k light black 1
Η σχεδίασή του K-Light παραπέμπει σε μοτοσυκλέτα της δεκαετίας του ’60. Κλασσικές γραμμές, «σπαρτιάτικη» εμφάνιση, σοβαρή ματ βαφή με μεταλλικές λεπτομέρειες προσδίδουν στη μοτοσυκλέτα της Keeway μοναδικό χαρακτήρα.

k light red 2

Ο κινητήρας του είναι τετράχρονος, μονοκύλινδρος, αερόψυκτος με δύο βαλβίδες, χωρητικότητας 124 κ.εκ. Η μέγιστη ισχύς του φτάνει τα 7,8kw στις 9.000 σ.α.λ. και η ροπή του τα 8,9 Nm στις 7.500 σ.α.λ.. Το κιβώτιο ταχυτήτων διαθέτει 5 σχέσεις.

k light125 2

Βασίζεται σε ένα ανθεκτικό ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο. Η ανάρτηση αποτελείται από συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι με διαδρομή 120 χλστ και δύο αμορτισέρ που διαθέτουν ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου και διαδρομή 55 χλστ.

k light black 2

Οι ζάντες είναι χυτές αλουμινένιες και ταιριάζουν απόλυτα με το χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας. Τα φρένα αποτελούνται από ένα δισκόφρενο σε κάθε τροχό διαμέτρου 280 χλστ μπροστά και 240 χλστ πίσω.

k light125 1

Το βάρος του είναι 144 κιλά και η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ 11,8 λίτρα. Το ύψος σέλας είναι ιδιαίτερα χαμηλό, μόλις στα 715 χλστ, χαρακτηριστικό που το κάνει ευκολοδήγητο ακόμη και από γυναίκες μικρού αναστήματος.

k light125 3

Αν ψάχνετε μια μοτοσυκλέτα με αυθεντικό cruiser χαρακτήρα, οικονομική σε κτήση, χρήση και συντήρηση τότε το K-Light ίσως είναι αυτό που ψάχνεται!

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ

Η Βρετανική εταιρεία μέσω του κορυφαίου της café racer, Thruxton R, παρουσίασε την νέα σειρά μοντέλων της TFC (Triumph Factory Custom)
Το νέο Moto Guzzi V85 TT έρχεται στις παγκόσμιες αγορές, μεταξύ των πρώτων στην Βόρεια Αμερική όπου είναι ήδη δυνατή η κράτηση, με παράδοση προγραμματισμένη για το Μάιο
Η Triumph Factory Custom σειρά είναι γεγονός και στην παρουσίαση αυτής, η Βρετανική εταιρεία παρουσίασε το εκπληκτικό νέο Rocket III
Με ένα διαφημιστικό video με τίτλο “The world’s favourite Indian” η Bajaj παρουσίασε στην Ινδία το ανανεωμένο Dominar 400