Νεα Μοντελα

Moto Guzzi V85 TT 2019: Η έκδοση παραγωγής

Vintage enduro


14.09.2018
 
Η Moto Guzzi παρουσίασε φωτογραφίες του μοντέλου παραγωγής της μοτοσυκλέτας V85 TT
 
 
 moto guzzi v85 tt 6 
Το concept V85 παρουσιάστηκε στην EICMA 2017 με στόχο να αντικαταστήσει το Stelvio 1200 που αποσύρθηκε καθώς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις προδιαγραφές Euro 4.
 
Η τελική έκδοση του V85 TT μοιάζει εξαιρετικά με το πρωτότυπο, με μικρές μόνο αλλαγές. Ενώ η Moto Guzzi δεν δημοσιοποίησε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας, μπορούμε να βγάλουμε μερικά συμπεράσματα από τις φωτογραφίες.
 
moto guzzi v85 tt 3
 
Διαθέτει off-road ικανότητες και μπορούμε να δούμε ότι οι βάσεις των προβολέων έχουν ενισχυθεί.
 
Εκτός από αυτό, οι προστατευτικές χούφτες φιλοξενούν τους καθρέφτες. Προχωρώντας προς τα πίσω, το υποπλαίσιο έχει λιγότερες αρθρώσεις. Το τελικό της εξάτμισης είναι μεγαλύτερο από του πρωτότυπου και βαμμένο σε μαύρο χρώμα και διαθέτει θερμική προστασία δίπλα στο μαρσπιέ του συνεπιβάτη.
 
moto guzzi v85 tt 1
 
Το σχήμα του ρεζερβουάρ είναι το ίδιο, αν και η διαγράμμιση της διάταξης χρωμάτων είναι διαγώνια αντί οριζόντια.
 
moto guzzi v85 tt 8
 
Τα εμπρόσθια φρένα αποτελούνται από διπλούς δίσκους με ακτινικά τοποθετημένες, τετραέμβολες δαγκάνες της Brembo.
 
moto guzzi v85 tt 7
Ο κινητήρας έχει χωρητικότητα 850 κ.εκ., που φημολογείται ότι παράγει 79 ίππους και όχι 53,6 όπως στην έκδοση του V9.
 
Το V85 TT θα διαθέτει μια πλήρως ψηφιακή οθόνη LCD. Υπάρχει μια πυξίδα που περιβάλλει την οθόνη και αναρωτιόμαστε αν είναι απλώς διακοσμητικό.
 
moto guzzi v85 tt 4
 
Αυτό που κάνει εντύπωση είναι το σύμβολο δύο κρανών στην οθόνη. Η μοτοσυκλέτα δεν διαθέτει ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση, έτσι ώστε το σύμβολο να δείχνει κάποια από τις ρυθμίσεις της. Μάλλον πρόκειται για σύνδεση μέσω Bluetooth μεταξύ αναβάτη και συνεπιβάτη.
 
Το V85 TT θα διαθέτει το Piaggio Multimedia Platform (PMP) καθώς και σύστημα Ride by Wire με προγράμματα οδήγησης, μιας και στις φωτογραφίες φαίνεται ένα από αυτά (Pioggia – Βροχή) 
 
moto guzzi v85 tt 2
Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος «βρέχει» νέα μοντέλα στην έκθεση του Μιλάνου 
Η Benelli παρουσίασε το νέο 302S, ένα από το πιο ενδιαφέροντα μοντέλα για την ελληνική αγορά
Με ένα video η Akrapovic μας «περιγράφει» με τον καλύτερο τρόπο την σχεδίαση, κατασκευή και εφαρμογή ενός συστήματος εξάτμισης για τον «πύραυλο» του Borgo Panigale
Η κορυφαία της σειράς Gold Wing ‘Tour’ με Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη (Dual Clutch Transmission), θα διατίθεται με μία νέα ‘Pearl Hawkseye Blue’