Νεα Μοντελα

Zvexx P1: Κακό και ηλεκτρικό

Με 100.000€


07.09.2018

Το Zvexx P1 δεν είναι μια χαριτωμένη ηλεκτρική μοτοσυκλετα, είναι ένα badass power cruiser με βίαιη επιτάχυνση που σχεδιάστηκε για να προσελκύει την προσοχή!

Zvexx P1 3

Αλλά τα βλέμματα δεν αρκούν για να γίνει κατανοητή η κτηνώδη δύναμή του. Tο Zvexx P1 παράγει 122 κιλά ροπής και όλοι γνωρίζουν ότι η μέγιστη ροπή από τα ηλεκτρικά οχήματα παρέχεται από μηδενικές στροφές χωρίς καμία αλλαγή ταχυτήτων ή χρήση συμπλέκτη. Μια ριζοσπαστική και συναρπαστική εμπειρία οδήγησης όπως καμία άλλη. Ωμή επιτάχυνση, μηδενικοί κραδασμοί, χωρίς μηχανικούς θορύβους.

Zvexx P1 5

Το Zvexx P1 δεν είναι ένα φοτουριστικό 3D σχέδιο που δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ στο δρόμο Είναι μια πραγματική μοτοσυκλέτα που μπορείτε να την δείτε να κυκλοφορεί στην περιοχή της λίμνης της Γενεύης στην Ελβετία.

Zvexx P1 7

Το Zvexx διαθέτει συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου 13 kWh οι οποίες του εξασφαλίζουν αυτονομία 150χλμ. Ο κινητήρας του επιτρέπει να φτάσει από στάση τα 80 χ.α.ω. σε 3 δευτερόλεπτα. Στις εικόνες μπορείτε να δείτε και το διάγραμμα ισχύος του Zvexx P1.

H τιμή του φτάνει τα 100 χιλιάδες ευρώ και η ελβετική εταιρεία σκέφτεται στο μέλλον να το βγάλει σε περιορισμένη παραγωγή.

Η Suzuki θα παρουσιάσει το SV650X-TER, στην έκθεση της Βερόνα. Μια περιορισμένη έκδοση στην οποία έχουν προσαρμοστεί after market αξεσουάρ και κάνουν την εμφάνισή του ακόμη πιο ιδιαίτερη
Αφού το θαυμάσαμε στην EICMA, η ειδική έκδοση του CB 1000R + θα παρουσιαστεί στην Motor Bike Expo και ταυτόχρονα θα αρχίσει η πώλησή της
Στις 24 Ιανουαρίου ο οίκος Bonhams θα δημοπρατήσει μερικές σπάνιες μοτοσυκλέτες για συλλέκτες με «βαθιές τσέπες»
Ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες δεν θα ανταγωνίζονται μόνο στο MotoGP με την κατηγορία MotoE να κάνει ντεμπούτο στο φετινό Πρωτάθλημα