Νεα Μοντελα

BMW S1000RR 2019: Είναι ή δεν είναι;

Το Panigale V4 έχει ανάψει φωτιές


06.09.2018

Τα σχέδια που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες ίσως να αποκαλύπτουν ;την τελική μορφή του νέου BMW S1000RR

2019 BMW S 1000 RR rendered design 5

Είναι βασισμένα στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχουν ήδη κατατεθεί. Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως το νέο superbike των Γερμανών θα αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των superbike. Κοιτάζοντας προσεχτικά τις εικόνες γίνεται αμέσως κατανοητό πως το S1000RR σχεδιάστηκε από την αρχή.

2019 BMW S 1000 RR rendered design 4

Το νέο design είναι αρκετά επιθετικό, ανασχεδιασμένο εξ ολοκλήρου και πιο κοντά στην ιαπωνική σχεδιαστική φιλοσοφία. Ακόμη και οι ασύμμετροι προβολείς του απερχόμενου μοντέλου αντικαταστάθηκαν από δύο ίδιους που ανάμεσά τους φιλοξενούν την εισαγωγή του αέρα. Αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε επίσης είναι και το υποπλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα, καθώς και το ψαλίδι με γέφυρα.

2019 BMW S 1000 RR rendered design 3

Η μοτοσυκλέτα σε γενικές γραμμές δείχνει μικρότερη και πιο συμπαγής και θεωρείται σίγουρο πως ο τετρακύλινδρος κινητήρας θα έχει μεγαλύτερη ισχύ και θα πληροί τις προδιαγραφές Euro5 που θα ισχύουν από το 2021, το βάρος θα είναι μειωμένο και η τελική ταχύτητα θα έχει αυξηθεί.

2019 BMW S 1000 RR rendered design 2

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως στον βασικό εξοπλισμό θα περιλαμβάνονται κορυφαία ηλεκτρονικά βοηθήματα τα οποία θα προέρχονται από το υπερηχητικό HP4 Race.

2019 BMW S 1000 RR rendered design 1

Η Suzuki επιβεβαίωσε πως σταματάει την παραγωγή του Hayabusa, 20 χρόνια μετά το ντεμπούτο μιας εκ των πιο ισχυρών μοτοσυκλετών παραγωγής που φτιάχτηκαν ποτέ
Λίγο πριν λήξει και επίσημα το συμβόλαιό του, o Dani Pedrosa έλαβε δυο «μεγάλα» δώρα από την Honda
Την ακούμε εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν την έχουμε δει ακόμα στο δρόμο. Μια βρετανική εταιρεία ισχυρίζεται πως θα βγάλει προς πώληση τις race replica μοτοσυκλέτες ενός εκ των πιο φιλόδοξων project στην ιστορία των αγώνων MotoGP/WSBK 
Μια ισπανική εταιρεία με το όνομα Japan Legends, μας θυμίζει πως ήταν οι μοτοσυκλέτες πριν από μερικές δεκαετίες. Τότε που ως πιτσιρικάδες μας έτρεχαν τα σάλια βλέποντας «μηχανάκια»