Νεα Μοντελα

Emflux Two: To δεύτερο μοντέλο των Ινδών είναι ηλεκτρικό streetfighter

Εξίσου εντυπωσιακό


04.09.2018

Η εταιρία ετοιμάζει ένα ηλεκτρικό roadster και η μάρκα έχει ήδη κυκλοφορήσει τις εικόνες της νέας μοτοσυκλέτας της, της Emflux Two, μέσω Instagram

Εμπλουτισμένο με το hashtag #FutureFighter, η εικόνα αποκαλύπτει τη σιλουέτα της επερχόμενης μοτοσικλέτας.

emflux two 4

Η Emflux Motors τράβηξε την προσοχή στην έκθεση Auto Expo της Ινδίας, αφού αποκάλυψε την ηλεκτρική supersport Emflux One με τιμή 7.640€. Και ενώ η εταιρεία είναι απασχολημένη με την προετοιμασία του Emflux ONE, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της δουλεύουν σε ένα άλλο προϊόν.

emflux two 2

Οι πληροφορίες είναι περιορισμένες αυτή τη στιγμή και το χρονοδιάγραμμα για την αποκάλυψη της μοτοσυκλέτας είναι ακόμα άγνωστο. Ωστόσο, δεν θα λάθος να υποθέσουμε ότι το Emflux Two θα είναι η γυμνή έκδοση του Emflux One. Στην πραγματικότητα, ο σχεδιασμός της ρεζερβουάρ και του πίσω μέρους είναι αρκετά παρόμοιος με του Emflux One. Όντας ένα streetfighter, το Emflux Two θα έχει κατά πάσα πιθανότητα ένα επίπεδο, ίσιο τιμόνι αντί για clip-on, το οποίο θα προσφέρει πιο όρθια θέση οδήγησης. Η απουσία του fairing θα κάνει το Emflux Two οριακά ελαφρύτερο από το Emflux One.

Η μοτοσυκλέτα βρίσκεται στα αρχικά στάδια εξέλιξης και αναμένεται να παρουσιαστεί μετά την κυκλοφορία του Emflux One, το οποίο προγραμματίζεται να φτάσει σε σημεία πώλησης κάποια στιγμή το 2019.

emful one 1

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι πιθανό να είναι σχεδόν ίδια με του Emflux One. Επομένως αναμένουμε να δούμε την ίδια μπαταρία Emflux Li-ion, με ενσωματωμένες κυψέλες Samsung υψηλής ισχύος. Ο κινητήρας μπορεί να προσφέρει μέγιστη ροπή 8,5 kgm ροπή και μέγιστη ισχύ 80 ίππων. Η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 200 kmph και από 0-100 χ.α.ω χρειάζεται μόλις 3 δευτερόλεπτα. Η αυτονομία της φτάνει τα 200 χλμ εντός αστικού κύκλου, ενώ μπορεί να κινηθεί με 80 χ.α.ω. για 150 χλμ.

Η Suzuki επιβεβαίωσε πως σταματάει την παραγωγή του Hayabusa, 20 χρόνια μετά το ντεμπούτο μιας εκ των πιο ισχυρών μοτοσυκλετών παραγωγής που φτιάχτηκαν ποτέ
Λίγο πριν λήξει και επίσημα το συμβόλαιό του, o Dani Pedrosa έλαβε δυο «μεγάλα» δώρα από την Honda
Την ακούμε εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν την έχουμε δει ακόμα στο δρόμο. Μια βρετανική εταιρεία ισχυρίζεται πως θα βγάλει προς πώληση τις race replica μοτοσυκλέτες ενός εκ των πιο φιλόδοξων project στην ιστορία των αγώνων MotoGP/WSBK 
Μια ισπανική εταιρεία με το όνομα Japan Legends, μας θυμίζει πως ήταν οι μοτοσυκλέτες πριν από μερικές δεκαετίες. Τότε που ως πιτσιρικάδες μας έτρεχαν τα σάλια βλέποντας «μηχανάκια»