Νεα Μοντελα

Νέο Honda Vario 150: Πιο ισχυρό και σύγχρονο!

Παρουσιάστηκε στην Μαλαισία το Vario με κινητήρα 150 κ.εκ.


30.08.2018

Η Honda αποκαλεί το Vario 150 ως "συνδυασμό σπορ στυλ, επιδόσεων και value for money". Το Vario 150 περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε πιο ακριβά scooter

honda vario 150 1

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί με το οποίο ενεργοποιείται το σύστημα ανάφλεξης και το κλείδωμα του τιμονιού.
Άλλο βασικό χαρακτηριστικό είναι το συνδυασμένο σύστημα φρένων (CBS). Το Vario 150 διαθέτει επίσης ένα πλήρως ψηφιακό όργανο LCD, φώτα και προβολείς LED.

Τα scooter πρέπει να είναι πρακτικά, γι αυτό η Honda προίκισε το Vario με χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα 18 λίτρων. Που είναι αρκετός για ένα κράνος.

honda vario 150 4

Υπάρχουν δύο αποθηκευτικοί χώροι και ένα άγκιστρο στη ποδιά κάτω από το τιμόνι.

Βασίζεται στον υγρόψυκτο 149,3cc κινητήρα που συναντάμε στο PCX150. Παράγει 13,1 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 13.4 Nm στις 5.000 σ.α.λ.

honda vario 150 2

Η Honda έχει συμπεριλάβει το σύστημα Start - Stop στο Vario 150. Ο κινητήρας σβήνει μερικά δευτερόλεπτα μετά την ακινητοποίηση του scooter και ξανατίθεται σε λειτουργία μόλις ανοίξει το γκάζι.. Το χαρακτηριστικό αυτό βοηθάει στην εξοικονόμηση καυσίμου.

Η Suzuki επιβεβαίωσε πως σταματάει την παραγωγή του Hayabusa, 20 χρόνια μετά το ντεμπούτο μιας εκ των πιο ισχυρών μοτοσυκλετών παραγωγής που φτιάχτηκαν ποτέ
Λίγο πριν λήξει και επίσημα το συμβόλαιό του, o Dani Pedrosa έλαβε δυο «μεγάλα» δώρα από την Honda
Την ακούμε εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν την έχουμε δει ακόμα στο δρόμο. Μια βρετανική εταιρεία ισχυρίζεται πως θα βγάλει προς πώληση τις race replica μοτοσυκλέτες ενός εκ των πιο φιλόδοξων project στην ιστορία των αγώνων MotoGP/WSBK 
Μια ισπανική εταιρεία με το όνομα Japan Legends, μας θυμίζει πως ήταν οι μοτοσυκλέτες πριν από μερικές δεκαετίες. Τότε που ως πιτσιρικάδες μας έτρεχαν τα σάλια βλέποντας «μηχανάκια»