Νεα Μοντελα

Yamaha YZF R3: Η επόμενη γενιά

Με αλλαγές που θα το κάνουν ανταγωνιστικό


09.08.2018

Δεν είναι μυστικό ότι η Yamaha εξελίσσει την επόμενη γενιά YZF-R3

Παρ’ ότι δεν έχουμε ακόμη μάθει οποιεσδήποτε επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με την YamahaYZF-R3 της επόμενης γενιάς, οι άνθρωποι της ιστοσελίδας Macantua έχουν στα χέρια τους φωτογραφίες του μοντέλου.

yamaha r3 2019 2

Δύο Yamaha YZF-R3 της επόμενης γενιάς εντοπίστηκαν κατά τις δοκιμές και οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την επερχόμενη μοτοσυκλέτα.

Το YZF R3 της επόμενης γενιάς που έχει εξοπλιστεί με LED προβολείς και ανεαστραμμένο πιρούνι.

yamaha r3 2019 4

Όπως και στα υπόλοιπα supersport της Yamaha ένα μεγάλος αεραγωγός θα βρίσκεται μεταξύ των δύο αιχμηρών προβολέων.

Η μεγαλύτερη αναβάθμιση είναι η προσθήκη USD πιρουνιού. Το υπάρχον R3 έχει συμβατικά καλάμια μπροστά

Στα όσα μπορούμε να δούμε από της κακής ποιότητας φωτογραφίες το φέρινγκ έχει εντελώς νέα σχεδίαση και η «ουρά» δείχνει πιο μίνιμαλ. Οι ζάντες είναι ίδιες όπως και το τελικό της εξάτμισης.

yamaha r3 2019 1

Οι μηχανικές προδιαγραφές δεν είναι πιθανό να αλλάξουν πάρα πολύ και το νέο YZF-R3 πιθανόν να χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα 321 cc με υγρόψυκτο, 4-χρονο, 2-κύλινδρο, με ψεκασμό καυσίμου, ρυθμισμένο να παράγει 42 ίππων ισχύς 10.750 rpm και μέγιστη ροπή 3 kgm @ 9.000 rpm.

Η Βρετανική εταιρεία μέσω του κορυφαίου της café racer, Thruxton R, παρουσίασε την νέα σειρά μοντέλων της TFC (Triumph Factory Custom)
Το νέο Moto Guzzi V85 TT έρχεται στις παγκόσμιες αγορές, μεταξύ των πρώτων στην Βόρεια Αμερική όπου είναι ήδη δυνατή η κράτηση, με παράδοση προγραμματισμένη για το Μάιο
Η Triumph Factory Custom σειρά είναι γεγονός και στην παρουσίαση αυτής, η Βρετανική εταιρεία παρουσίασε το εκπληκτικό νέο Rocket III
Με ένα διαφημιστικό video με τίτλο “The world’s favourite Indian” η Bajaj παρουσίασε στην Ινδία το ανανεωμένο Dominar 400