Νεα Μοντελα

Yamaha YZF R3: Η επόμενη γενιά

Με αλλαγές που θα το κάνουν ανταγωνιστικό


09.08.2018

Δεν είναι μυστικό ότι η Yamaha εξελίσσει την επόμενη γενιά YZF-R3

Παρ’ ότι δεν έχουμε ακόμη μάθει οποιεσδήποτε επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με την YamahaYZF-R3 της επόμενης γενιάς, οι άνθρωποι της ιστοσελίδας Macantua έχουν στα χέρια τους φωτογραφίες του μοντέλου.

yamaha r3 2019 2

Δύο Yamaha YZF-R3 της επόμενης γενιάς εντοπίστηκαν κατά τις δοκιμές και οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την επερχόμενη μοτοσυκλέτα.

Το YZF R3 της επόμενης γενιάς που έχει εξοπλιστεί με LED προβολείς και ανεαστραμμένο πιρούνι.

yamaha r3 2019 4

Όπως και στα υπόλοιπα supersport της Yamaha ένα μεγάλος αεραγωγός θα βρίσκεται μεταξύ των δύο αιχμηρών προβολέων.

Η μεγαλύτερη αναβάθμιση είναι η προσθήκη USD πιρουνιού. Το υπάρχον R3 έχει συμβατικά καλάμια μπροστά

Στα όσα μπορούμε να δούμε από της κακής ποιότητας φωτογραφίες το φέρινγκ έχει εντελώς νέα σχεδίαση και η «ουρά» δείχνει πιο μίνιμαλ. Οι ζάντες είναι ίδιες όπως και το τελικό της εξάτμισης.

yamaha r3 2019 1

Οι μηχανικές προδιαγραφές δεν είναι πιθανό να αλλάξουν πάρα πολύ και το νέο YZF-R3 πιθανόν να χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα 321 cc με υγρόψυκτο, 4-χρονο, 2-κύλινδρο, με ψεκασμό καυσίμου, ρυθμισμένο να παράγει 42 ίππων ισχύς 10.750 rpm και μέγιστη ροπή 3 kgm @ 9.000 rpm.

Η Suzuki επιβεβαίωσε πως σταματάει την παραγωγή του Hayabusa, 20 χρόνια μετά το ντεμπούτο μιας εκ των πιο ισχυρών μοτοσυκλετών παραγωγής που φτιάχτηκαν ποτέ
Λίγο πριν λήξει και επίσημα το συμβόλαιό του, o Dani Pedrosa έλαβε δυο «μεγάλα» δώρα από την Honda
Την ακούμε εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν την έχουμε δει ακόμα στο δρόμο. Μια βρετανική εταιρεία ισχυρίζεται πως θα βγάλει προς πώληση τις race replica μοτοσυκλέτες ενός εκ των πιο φιλόδοξων project στην ιστορία των αγώνων MotoGP/WSBK 
Μια ισπανική εταιρεία με το όνομα Japan Legends, μας θυμίζει πως ήταν οι μοτοσυκλέτες πριν από μερικές δεκαετίες. Τότε που ως πιτσιρικάδες μας έτρεχαν τα σάλια βλέποντας «μηχανάκια»