Νεα Μοντελα

Harley-Davidson: Η πρώτη Adventure και οι νέες μοτοσυκλέτες από 500 μέχρι 1.250 κ.εκ.

Αλλάζουν όλα


30.07.2018

Κοσμογονία. Η H-D με επίσημη ανακοίνωσή της αλλάζει «σελίδα» και περνάει σε νέα εποχή 

Η επέκταση της γκάμας προβλέπει μοτοσυκλέτες από 500 έως και 1.250 κ.εκ. ενώ για τις ταχέως αναπτυσσόμενες ασιατικές αγορές θα κατασκευαστούν μοντέλα από 250 έως 500 κ.εκ.

harley davidson nea montela 2020 2

Τα νέα μοντέλα θα είναι ένα custom 1.250 κ.εκ., ένα streetfighter με 975 κ.εκ. ένα Adventure Touring 1.250 κ.εκ. Ναι καλά διαβάσατε. Η H-D μπαίνει δυναμικά ακόμη και σε κατηγορίες που δεν την είχε φανταστεί κανείς.

harley davidson nea montela 2020 4

H Pan America θα είναι το πρώτο Adventure των Αμερικάνων, ενώ και οι τρεις μοτοσυκλέτες θα λανσαριστούν ως μοντέλα 2020. Μέχρι το 2022 θα υπάρξουν πολλά ακόμη μοντέλα που θα καλύψουν όλες τις κατηγορίες.

harley davidson nea montela 2020 1

Όσον αφορά τα σχέδια της εταιρείας για τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, το 2019 θα είναι η χρονιά που θα δούμε το LiveWire, ενώ μέχρι το 2022 θα παρουσιαστούν και άλλα μοντέλα μικρότερα και πιο οικονομικά προσιτά.

harley davidson nea montela 2020 3

Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν πως η H-D θα «προδώσει» τους πιστούς της θαυμαστές, αφού θα συνεχίσει να εξελίσσει και να παράγει μοντέλα όπως αυτά που την εδραίωσαν ως μία από τις κυρίαρχες δυνάμεις στον χώρο της μοτοσυκλέτας.

Η Suzuki επιβεβαίωσε πως σταματάει την παραγωγή του Hayabusa, 20 χρόνια μετά το ντεμπούτο μιας εκ των πιο ισχυρών μοτοσυκλετών παραγωγής που φτιάχτηκαν ποτέ
Λίγο πριν λήξει και επίσημα το συμβόλαιό του, o Dani Pedrosa έλαβε δυο «μεγάλα» δώρα από την Honda
Την ακούμε εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν την έχουμε δει ακόμα στο δρόμο. Μια βρετανική εταιρεία ισχυρίζεται πως θα βγάλει προς πώληση τις race replica μοτοσυκλέτες ενός εκ των πιο φιλόδοξων project στην ιστορία των αγώνων MotoGP/WSBK 
Μια ισπανική εταιρεία με το όνομα Japan Legends, μας θυμίζει πως ήταν οι μοτοσυκλέτες πριν από μερικές δεκαετίες. Τότε που ως πιτσιρικάδες μας έτρεχαν τα σάλια βλέποντας «μηχανάκια»