Νεα Μοντελα

Bajaj Chetak: Νέο μοντέλο scooter το 2019

Με ρετρό σχεδίαση


26.07.2018

Η Bajaj επανέρχεται στην αγορά των scooter με ένα νέο της μοντέλο που θα παρουσιαστεί στην Ινδία να είναι πολύ πιθανό να διατεθεί και στην ευρωπαϊκή αγορά

Ta scooter πωλούνται κατά χιλιάδες στην Ινδία και η Bajaj, o δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής της αχανούς χώρας αλλά και όλου του κόσμου σκοπεύει να πάρει κομμάτι από την πίτα με ένα premium scooter με ρετρό σχεδίαση αλλά και προικισμένο με όσα επιτάσσει η μόδα της εποχής. Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί εμπορική επιτυχία της Bajaj την δεκαετία του '90, οπότε η εταιρεία επενδύει στην ιστορία της για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και στα scooter.

2019 Bajaj Chetak 1

Το Chetak θα παράγεται σε δύο εκδόσεις με κινητήρες 50 και 125 κ.εκ. και θα φέρει σύστημα συνδυασμένης πέδησης, ένα προαπαιτούμενο ενός δικύκλου ανάλογου κυβισμού για να εισαχθεί στην ευρωπαϊκή αγορά.

Θα μπορεί να συνδεθεί με smartphone μέσω Bluetooth, θα έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων, θύρα USB και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα.

Αν τελικά το μοντέλο έρθει στην χώρα μας με τις τιμές που έχουμε δει έως τώρα από την Bajaj τότε το Chetak θα είναι μια πραγματική ευκαιρία.

bajaj chetak p

Ταυτόχρονα οι πληροφορίες που έρχονται από την Ινδία, αναφέρουν πως το Chetak θα αποκτήσει και ηλεκτρική version από το 2020.

Η Suzuki επιβεβαίωσε πως σταματάει την παραγωγή του Hayabusa, 20 χρόνια μετά το ντεμπούτο μιας εκ των πιο ισχυρών μοτοσυκλετών παραγωγής που φτιάχτηκαν ποτέ
Λίγο πριν λήξει και επίσημα το συμβόλαιό του, o Dani Pedrosa έλαβε δυο «μεγάλα» δώρα από την Honda
Την ακούμε εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν την έχουμε δει ακόμα στο δρόμο. Μια βρετανική εταιρεία ισχυρίζεται πως θα βγάλει προς πώληση τις race replica μοτοσυκλέτες ενός εκ των πιο φιλόδοξων project στην ιστορία των αγώνων MotoGP/WSBK 
Μια ισπανική εταιρεία με το όνομα Japan Legends, μας θυμίζει πως ήταν οι μοτοσυκλέτες πριν από μερικές δεκαετίες. Τότε που ως πιτσιρικάδες μας έτρεχαν τα σάλια βλέποντας «μηχανάκια»